Inloggen

HR Seminar | Vitaliteit in organisaties | drs. Marjolijn Punt | 23 juni 2022

OVER HET SEMINAR

Hoe je als HR professional kunt bijdragen aan structurele ontwikkeling naar meer energie, motivatie en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Marjolijn Punt verzorgt dit interactieve seminar "Vitaliteit in organisaties". Tijdens dit seminar krijg je actuele wetenschappelijke kennis aangeboden vanuit de positieve organisatiepsychologie en ga je aan de slag met interventies die bijdragen aan het vitaliseren van mensen, teams en organisaties. 

Steeds vaker blijken organisaties behoefte te hebben aan advies en coaching op het gebied van vitaliteit. Vanuit allerlei vraagstukken kan deze ontwikkelbehoefte ontstaan:

  • Hoe zorgen we ervoor dat onze medewerkers op een vitale manier tot hun 67e kunnen doorwerken? 
  • Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers wendbaarder zijn en meer meebewegen met de veranderingen die binnen onze organisatie plaatsvinden? 
  • Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers zich blijven ontwikkelen zodat ze inzetbaar blijven?

We onderzoeken deze vragen met behulp van positieve en negatieve spiralen in het Job Demands Resources model, psychologisch kapitaal, sterke kanten en de waarderende benadering. Je oefent met interventies die je direct toe kunt passen in jouw dagelijkse werkpraktijk.

OVER DE SPREKER

Drs. Marjolijn Punt is psycholoog A&O NIP. Zij is geboeid door de combinatie van wetenschap en praktische toepassingen vanuit positieve psychologie, filosofie en spiritualiteit, waar het gaat over de zoektocht naar menselijk geluk, zingeving en floreren. 

Marjolein is oprichter van het Bureau voor Positieve Psychologie waarin zij professionals in de zorg en in het onderwijs, HR-adviseurs en leiders opleidt in  professionele, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ze traint en coacht medewerkers om ‘het beste uit zichzelf, hun werk en leven te halen’ en organiseert retraites in floreren en levensgeluk, vanuit positieve psychologie, yoga en meditatie. Op mooie en inspirerende locaties. Liefst dicht bij de natuur zoals bij ‘de strandpsycholoog’.

Aanmelden

Heerde - Scheppink
1070
8 October 2021
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.