Wie zijn wij

Bijzondere diensten vragen om bijzondere mensen. Ieder individu met eigen kwaliteiten en uitzonderlijke eigenheid. En samen zijn we ISA.

Ontstaan in 2005 met als doel om professionals te ontwikkelen en te verbinden. Dat uitgangspunt is nooit veranderd.

Initieel waren we alleen gericht op finance en in de loop van de jaren zijn we fors gegroeid met een focus en een trackrecord op de breedte van de organisatie en daarmee op alle disciplines. Ook onze dienstenportfolio is met de jaren flink uitgebreid. We hebben daarbij een uitgesproken specialisme op de hogere echelons: Senior staff, management, directie en toezichthoudend niveau.

Vanuit ons fijne kantoor in Apeldoorn bedienen we relaties in heel Nederland en dan met name in het MKB en MKB+, zorg & welzijn en onderwijs. We hebben nooit geloofd in een keihard groeimodel en in commercie als uitgangspunt.

We zijn gegroeid door onszelf afhankelijk te maken van ons netwerk en de referenties die we daaruit krijgen. Daarvoor moet de kwaliteit, toegevoegde waarde en klanttevredenheid leidend zijn. En daar staan we voor.

Wil jij graag dat alles hetzelfde blijft en denk je dat je uitgeleerd bent? Dan kunnen wij jou niet van dienst zijn. Geloof je echter in bewegen, ontwikkelen en groeien? Als mens en als professional? Inspireren, delen en nastreven: Welkom bij ISA!

Ons team

“Soms moet je uit je comfortzone.

Door de groep voelt dat heel veilig en vertrouwd en dan durf je dat!”

Auke Breeuwsma

“Ik krijg een aha-moment van mijn ISA membership.

Ik ben een stap verder in mijn ontwikkeling.”

Joffrey Bouman

Life is a journey. You never travel alone.

Mede daarom ben ik member bij ISA GROUP.”

Rob Riesthuis

“ISA GROUP brengt mij steeds weer prachtige leermomenten

met vakgenoten en inspirerende trainingen op mijn vakgebied.“

Astrid van Beek

“ISA GROUP brengt mij inspiratie met vakgenoten en een mooi platform om continu te werken aan mijn ontwikkeling.“

Mark Visser