Strategische oplossingen

Bedrijfswaardering Bedrijfsopvolging Business Valuation M&A Transaction services Mergers & Acquisition Aankoop bedrijf Bedrijfsovername Exit Verkoop bedrijf Bedrijfsfinanciering Acquisitie Financiering Aandelentransactie Aandelen fusie Bedrijfsfusie Juridische fusie Juridische splitsing Register Valuator

Grote strategische stappen zet je niet iedere dag met jouw organisatie. Potentieel impactrijk op vele vlakken. Denk bijvoorbeeld aan de groei van de organisatie. Doe je dat autonoom of door acquisities? Hoe regel je de financiering? Maar ook de verkoop van (een deel) van de onderneming als gevolg van andere ambities of noodzakelijke bedrijfsopvolging. Wat is het bedrijf eigenlijk waard? Zijn we al klaar voor een volgende stap? Expertise van buitenaf, zodat jullie belangen behartigd worden, is dan bijna onontbeerlijk.

Onze Business Consultancy is gericht op ondersteuning bij tal van soortgelijke strategische vraagstukken. We combineren inhoudelijke expertise met een scherp oog voor de effecten op de menselijke en culturele kant. Juist omdat mensen het verschil maken en emotie vaak bepalend is bij deze vraagstukken waar de ratio vaak centraal staat. Onze aanpak vergroot het welslagen substantieel.

Hoe we dat doen? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Richard Henderiks MSc RV