Meerdaagse ontwikkelreizen

Wanneer jij denkt dat persoonlijke periodieke gesprekken of een dagdeelsessie met jouw team niet genoeg is voor jouw persoonlijke vraagstuk of het vraagstuk van jouw team, dan is een meerdaagse ontwikkelreis een passend alternatief.

Tijd om afstand te nemen van jouw werk en dagelijkse routine? Met Wad Werkt Persoonlijk Leiderschap geef je jezelf vier dagen de tijd en ruimte om op Vlieland jouw persoonlijke vraagstuk te beantwoorden. Na vier dagen heb jij inzicht in jouw unieke combinatie van talenten en competenties die je concreet vertaalt naar handvatten om in optimale balans tussen werk, privé en vitaliteit te leven.

Voor een persoonlijke reis die jou als professional verder helpt, bieden wij de Masterclass Leadship Advanced aan. Een bijzondere ervaring waarbij je in een kleine groep in het buitenland jouw eigen persoonlijk leiderschap herontdekt, afscheid neemt van belemmerende overtuigingen en verfrist en geïnspireerd weer verder kunt.

Als jij met jouw team een deep dive wilt maken om een prangend onderwerp (bijv. cultuur, onderlinge communicatie, nieuwe strategie, overname wel of niet doen, etc.) de aandacht te geven die het verdient, dan is een Boilerweek! of Boilerweekend! een goede oplossing. Onder begeleiding van een team van professionals ga je een aantal dagen off the grid, vaak in het buitenland, en wordt je richting jouw doel geholpen. Als het ware onder stoom en kokend water met een gedragen en solide resultaat binnen een zeer kort tijdsbestek.

Geprikkeld en op zoek naar meer informatie? Zet de eerste stap!

Neem contact op