Inloggen

CEDEO audit ISA Academy 2020

Het was alweer 3 jaar geleden dat onze Academy een verlenging van de accreditatie ontving. Tijd voor een nieuw audit. Ook dit jaar weer glansrijk doorstaan met een 9,9 op ons raport :)  

Cedeo audit ISA Academy 2019-2020

" Over de prijs-kwaliteitverhouding zijn de ondervraagde deelnemers eensgezind, ze vinden dat de prijzen “redelijk” zijn en over de kwaliteit zijn ze eveneens tevreden. “Het was echt een heel goede en nuttige bijeenkomst, ik heb er veel van opgestoken,” zo vertelt een van de referenten. Een andere deelnemer zegt over dit onderdeel: “Als member krijg je veel van ISA, ze bieden echt goede trainingen met goede sprekers”.

Uit het onderzoek naar een aantal bijeenkomsten die zijn georganiseerd door ISA, komt een grote tevredenheid onder de ondervraagden naar voren. Zij vinden dat ze van tevoren zowel goed en volledig zijn geïnformeerd over de feitelijke zaken (zoals data, tijden en locaties) als over de inhoudelijke zaken: “Het onderwerp, de spreker en het programma werden helder en op tijd aan ons bekend gemaakt”. De bijeenkomsten zelf zijn eveneens naar tevredenheid van de deelnemers en dit komt onder meer door de link die met de praktijk van de deelnemers werd gelegd in combinatie met de prettige manier van presenteren van de docent. Beide onderdelen krijgen hoge scores van de referenten. Ook over de overige onderdelen die tijdens dit onderzoek aan bod zijn gekomen, zijn geen klachten naar voren gekomen. Alle referenten zeggen dan ook zonder aarzeling dat ze ook in de toekomst graag nog eens gebruik willen maken van de diensten van deze opleider: “Als het een onderwerp betreft dat me aanspreekt en het past in mijn agenda, ga ik er met plezier nog eens naar toe”.

H.R. Henderiks
1236
16 April 2020
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.