Inloggen

3 december 2020 - HR Analytics | Martijn Zoet

Dank aan alle members en gasten voor deelname aan het inspirerende seminar afgelopen 3 december. 

ONDERWERP

Steeds meer organisaties en ook teams zijn in de afgelopen jaren ‘data driven’ geworden. Waar we eerder beslissingen namen op onderbuikgevoel, vraagt de snelheid waarmee we veranderen steeds meer om objectieve data om accuraat besluiten te nemen die invloed hebben op het succes en bestaansrecht van organisaties.

Onze collega’s op de afdelingen Marketing, Finance en Operations zijn al langer thuis in Data Analytics. In veel organisaties lijkt het HR team één van de laatste afdelingen waarin objectieve data analyse nu echt noodgedwongen zijn intrede aan het doen is.Met enige argwaan borrelen er analytische vraagstukken op in HR-teams: de argwaan is heel begrijpelijk. HR is een vakgebied gericht op mensen. Cijfers en data zijn nou eenmaal niet iets waar de focus van de gemiddelde HR-professional ligt. 

De HR-professional wordt inmiddels steeds vaker gevraagd om gefundeerd advies te geven in plaats van te registreren. HR Analytics gaat de komende tijd hierbij een cruciale rol spelen. Deze human data gaat ervoor zorgen dat we meer gefundeerde keuzes kunnen maken. Door de context van die data kun je wegblijven van generaliseren en levert het HR-team advies dat leidt tot performance verbetering, betrokken medewerkers en organisatie groei.

Datum 3 december 2020 2020 om 14:00 - 21:00
Doelgroep Members HR
Locatie Restaurant Zuiver Amersfoort

 

Interesse

E.E. Veldhuizen
2009
2 October 2020
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.