Inloggen

10 december 2020 Power BI - Finance

Data Analytics, niet meer weg te denken in ons bestaan. Om grip te krijgen op wat er speelt binnen de organisatie en daarbuiten zijn concrete en accurate data cruciaal in besluitvorming. Any time, any place, any device… is niet alleen steeds vaker wenselijk maar ook noodzakelijk. De uitdaging vormt zich telkens weer in het feit dat data uit diverse bronnen op het juiste niveau gecombineerd dienen te worden worden. Kies op basis van je ervaringsniveau voor Level 1 of Level 2.

Level 1
Ben jij ook iedere maand veel tijd kwijt met je rapportages in Excel? Wil je graag je data benutten maar weet je niet hoe? Wil je schitterende dashboards maken en deze eenvoudig kunnen delen met je collega’s of externe partijen? Oftewel; ben je toe aan een hele nieuwe manier van data analyseren en presenteren?

Welkom! Power BI gaat je helpen om alles wat je nu doet veel eenvoudiger en sneller te doen en biedt je een wereld aan nieuwe mogelijkheden. In dit seminar gaan we je op een interactieve manier leren hoe je Power BI kunt inzetten om rapportages te bouwen en hoe je deze vervolgens kunt gebruiken in je organisatie!

Level 2
Heb je al rapportages gebouwd in Power BI? Ben je benieuwd hoe je je rapportages naar een veel hoger plan kunt brengen? Wil je weer helemaal up to date zijn met betrekking tot de nieuwste features in Power BI? Welkom! Het seminar Advanced Reporting in Power BI biedt je een wereld aan nieuwe mogelijkheden. We gaan je laten zien welke mogelijkheden er zijn om je rapportages in te richten met behulp van User Centered Design. Daaromheen leren we je alles met betrekking tot storytelling, huisstijl, navigatie, tooltips etc.

Wedden dat jij met deze kennis iedereen versteld laat staan?

Datum 10 december 2020 om 15:30 - 19:00 uur
Doelgroep Members Finance 
Locatie Bilderberg 't Speulderbos

 

Interesse

H.R. Henderiks
2639
10 August 2020
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.