Inloggen

Controllersdag 2018 - 21 juni 2018

21 juni is weer de nationale controllersdag gehouden in Bussum. Zoals altijd bestaat de dag uit een centraal gedeelte waar inspirerende sprekers hun verhaal hielden. Onder de bezielende leiding van Jeroen Smits deelden een aantal sprekers hun visie op het vak. Diverse sprekers zoals hoogleraar implementation and change management Thijs Homan, ook wel de veranderfluisteraar genoemd, wisten de zaal zeer te boeien. Jan van Setten sloot de dag af en wist de zaal met veel humor en energie tot het laatst te boeien. Op zijn geheel eigen wijze hield hij de zaal een spiegel voor. 

Tussen de sessies en de sprekers door was er gelegenheid tot netwerken en het leggen van nieuwe contacten. Diverse van onze members waren ook aanwezig. 

ISA Group was op deze dag aanwezig om een deel van het programma te verzorgen en uiteraard ook de nodige contacten te leggen. Namens ISA Group hebben Richard Henderiks en Bart Diepenbroek een break-out sessie verzorgd over talentmanagement en de methoden en programma’s die ISA Group daarvoor ontwikkeld en tot haar beschikking heeft. De reacties van de deelnemers aan deze sessie waren zeer positief. 

Voor ons was deelname aan deze dag zeer boeiend en waardevol. We hebben veel interessante contacten gelegd en dat vormt een goede toevoeging aan ons eigen netwerk. We hebben inspiratie opgedaan voor verdere ontwikkeling en verdieping van onze seminars en onze member development dagen. We kijken terug op een geslaagde dag waarin ISA Group zich op prima wijze heeft kunnen presenteren. 
 

H.R. Henderiks
1076
21 June 2018
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.