Inloggen

The Future of Work - 17 juni 2021 - Mark van Vught

INHOUD

In dit seminar komen trends en ontwikkelingen die de toekomst van werk vormgeven aan bod. Welke nieuwe uitdagingen zijn er op de arbeidsmarkt en wat zijn de directe implicaties voor de HR-professional?

In een toekomst waarin werk anders zal worden georganiseerd, heeft HR een taakverantwoordelijkheid die kennis en inzicht noodzakelijk maakt om deze transformatie succesvol te begeleiden.

In dit seminar ontvang je antwoord op diverse elementen die cruciaal zijn in het werkveld van de
HR-professional:

  • Zijn we evolutionair wel toegerust op de manier waarop we nu ons werk organiseren?
  • Hoe ziet de toekomst van werk eruit in het licht van de evolutie?
  • Wat is het effect van thuiswerken op korte en lange termijn?
  • Welke oplossingen zijn direct inzetbaar?
  • Aan wat voor type leiders bestaat behoefte in de toekomst van werk?
  • Welke implicaties hebben deze ontwikkelingen voor de HR-strategie en het managen van werk?

Na afloop van dit seminar heb jij als HR-professional een duidelijk inzicht op directe nieuwe uitdagingen op de arbeidsmarkt en bezit je praktische tools om vanuit jouw rol deze toekomstige transformaties in werk en organisatie succesvol te begeleiden.

SPREKER

Prof. dr. Mark van Vugt is hoogleraar in de Evolutionaire Psychologie, Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam in Nederland en directeur van het Amsterdam Leadership Lab. Hij bestudeert groeps- en organisatiegedrag vanuit een evolutionair psychologisch perspectief.

Zijn belangrijkste onderzoeksthema's zijn leiderschap, samenwerking en intergroepsrelaties. Hij heeft meer dan 200 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in tijdschriften zoals Nature, Current Biology, Proceedings of the Royal Society-B, Journal of Personality and Social Psychology, Psychological Science en de American Psychologist, Academy of Management Review.

Hij is voormalig editor van de Journal of Personality and Social Psychology en momenteel editor bij de Leadership Quarterly. Hij is auteur en co-auteur van verschillende managementboeken, waaronder "Gezag", "Mismatch"en recentelijk "Lucy, Darwin & Lady Gaga".

Mark van Vugt heeft onderzoeksbeurzen ontvangen van nationale en internationale financieringsinstanties, waaronder de Europese Unie, de British Academy en het NWO. Hij treedt frequent op in de media om menselijk gedrag op de werkplek te duiden.

Heerde - Scheppink
1639
17 June 2021
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.