Inloggen

Talent Motivatie Analyse-Workshop - 1 oktober 2021 - New Members Only

De ideale start van je Membership!

Voor het optimaliseren van jouw persoonlijke ontwikkeling start jouw Membership met het invullen van de TMA (Talent Motivatie Analyse). De talentenanalyse brengt drijfveren en talenten in kaart en geeft inzicht op welke werkgebieden het meest gemotiveerd en talentvol gefunctioneerd wordt. Na het invullen van de TMA analyse ontvang jij in een persoonlijke bespreking met een gecertificeerde ISA GROUP TMA Consultant uitleg en inzicht in jouw talenten en drijfveren.

De TMA brengt je inzicht in wat van nature bij jou aanwezig is: persoonlijke drijfveren en daarbij behorende talenten. Met dit inzicht kunt je je toegevoegde waarde in jouw werk en team beter plaatsen en krachtiger inzetten. Jouw talenten worden gekoppeld aan de ontwikkelbaarheid van competenties en zorgt dat je bewuste keuzes kunt maken welke richting en ontwikkeling het beste bij jou passen.

Na jouw persoonlijke TMA-gesprek volg je deze TMA Workshop om jouw ontwikkelpotentieel verder in kaart te brengen en te zien wat bij jouw unieke talenten past.

Heerde - Scheppink
1643
1 October 2021
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.