Inloggen

Staffing Awards 2017

ISA GROUP #1 in ZZP bemiddeling Nederland 

Afgelopen donderdag 19 januari werden de jaarlijkse Staffing Awards weer uitgereikt, een initiatief van Victor Mundi en RateCard. Als finalist heeft ISA GROUP de afgelopen maanden diverse vragenlijsten beantwoord, referenties via RateCard gekregen en tevens met een videoboodschap de ISA-organisatie en het onderscheidende vermogen aan een vakjury gepresenteerd.
 
ISA GROUP is uitgeroepen tot de beste ZZP bemiddelaar van Nederland!  

Meer dan trots zijn we dat we ook dit jaar in de prijzen zijn gevallen. Naast de beoordeling van de vakjury zijn we vooral erg blij met de referenties die professionals en opdrachtgevers aan ons geven. Naast onze bemiddelende rol bij (interim) opdrachten wordt tevens ons Membership en ISA Academy genoemd als zeer onderscheidend in ons business model en onze manier van zaken doen. 
 
Juryrapport en referenties 
Het juryrapport sprak van "snel schakelen", "goed netwerk" en "echte interesse". Via RateCard krijgt ISA GROUP een score van 9,5 en een Net Promoter Score‎ +94. Een fantastisch resultaat.

“Professional, involved, high quality...”

“Persoonlijk, Snel schakelen, Goede Match...”

“Professioneel-Betrokken-Netwerken-Ontwikkeling ...”

“Professionele aanpak en echte interesse...”

“Professioneel, deskundig, gepassioneerd en oplossingsgericht...”

“Professionele prettige samenwerkingspartner...”

RATECARD

Names alle ISA collegae wil ik iedereen die een referentie over ons heeft achtergelaten hartelijk bedanken voor hun feedback. Dagelijks proberen we onze dienstverlening beter, leuker en professioneler te maken en dat kan enkel met jullie tips en suggesties. Enorm bedankt daarvoor.

 
 
 
 

H.R. Henderiks
745
19 January 2017
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.