Inloggen

Controllersdag | 20 juni 2019

Op 20 juni vond de 29e editie plaats van de Nationale Controllersdag in 't Spant te Bussum. Ruim 300 financials bezochten het event, waar Mathijs Bouman, Bas Kodden, Randall van Poelvoorde, Jac Orie, Rens van Tilburg en Jeroen Smit hun kijk deelden op het thema ‘in control in een veranderende wereld’.   


LO(O)SE CONTROL AND PICK UP THE PACE 
Van business control naar business navigation. Dat was de titel van de break-out sessie welke we als ISA in de ochtend mochten verzorgen. De behoefte vanuit organisaties aan controlling verandert en daarmee verandert de rol van de controller mee: van business controller naar business navigator. Bart Diepenbroek en Richard Henderiks hebben antwoord gegeven op vragen als: Hoe kun je als verantwoordelijke controller ‘in control’ zijn en blijven als de digitalisering het werkveld verandert? Hoe bepaal je strategie? Minder en lossere control en meer snelheid, maar wat houdt dat nou precies in? 

Meer inspiratie en informatie was te verkrijgen bij onze stand. Naast een geweldige ervaring in de rally simulator, zijn we met name in gesprek geweest over persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit ten aanzien van de veranderende rol. En over gericht opleiden: de juiste competenties ontwikkelen die passen bij iemands talenten. We kijken terug op een geslaagde dag! Niet aanwezig geweest en nieuwsgierig wat dit voor jou betekent? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!  
 
 
 

H.R. Henderiks
1681
20 June 2019
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.