Inloggen

Corona @ ISA GROUP

Sinds 2005 is ISA een netwerk van mensen die naar elkaar omkijken. Een warm netwerk van mensen die van elkaar leren, elkaar inspireren en met elkaar werken. Vaak in een professionele setting, maar we weten dat er ook in de loop der jaren talloze vriendschappen zijn ontstaan tussen members. Mensen houden nu eenmaal van mensen. We willen elkaar zien en gezien worden, horen en gehoord worden en voelen en gevoeld worden. De kracht van ons netwerk zit juist in die combinatie. Het zien, horen en voelen heeft altijd het verschil gemaakt en het maakt wie wij als netwerk graag willen zijn. Datgene wat in ons DNA zit verbindt ons, ook in deze buitengewone omstandigheden.  

Nu we geen invulling kunnen geven aan jullie samenzijn, hebben we een aantal besluiten moeten nemen. Wat vinden wij het moeilijk om juist datgene wat ons zo dierbaar is voorlopig niet voor en met jullie te kunnen doen. Het besluit om seminars en trainingen te cancellen, het besluit om interim en adviesopdrachten vanuit huis te doen en ook het besluit om als gedreven team tijdelijk niet fysiek te kunnen samenwerken valt ons zwaar.

Ons motto: samen leren en samen werken wordt gechallenged. Natuurlijk kunnen we elkaar nog zien en horen via moderne hulpmiddelen, maar het voelen van de kracht van verbondenheid wat we als mens zo nodig hebben, kunnen we vanuit ISA op de korte termijn helaas onvoldoende invulling geven.

De vanzelfsprekendheid van dingen en zekerheden in onze levens hebben een andere lading gekregen. Tegelijkertijd brengt het ook creativiteit en emoties aan de oppervlakte, verleggen we onze prioriteiten, veranderen we onze plannen en komen we misschien ook wel dichterbij onszelf, onze dierbaren en onze dromen.

ISA ACADEMY PLANNING
Het spreekt voor zich dat de huidige situatie gevolgen heeft voor de planning van de ISA Academy. Na eerder het seminar van maart te moeten verschuiven, hebben we vorige week ook moeten besluiten dat de Member Development dagen van april aanstaande worden verplaatst en komen de bedrijfsbezoeken in mei te vervallen. Voor zover we nu alles kunnen overzien zullen we op 4 juni 2020 het Academy programma hervatten.

Onze insteek is dat we het geplande programma voor 2020 in zijn geheel ook in dit jaar zullen uitvoeren voor jullie.

Dat betekent dat we een aantal serieuze ingrepen hebben gedaan. De afgelopen week hebben we met de informatie van nu een nieuw programma gemaakt. Dezelfde content maar op andere data en soms ook op een andere locatie. Nu heel Nederland opnieuw aan het plannen is geslagen is dat niet eenvoudig. Echter, onze trainers en de locaties hebben samen met ons de afgelopen periode de handen ineengeslagen om er voor jullie een succes van te maken.

Wij zijn gezien de omstandigheden dankbaar voor de oplossing die we hebben kunnen realiseren.

In de bijlage vind je het nieuwe programma voor de Finance Academy en de HR Academy. Deze vervangen dus de inhoud pagina's uit ons programmaboekje wat jullie al hebben.

IN HET KORT
Alle onderdelen van jullie programma vinden nog dit jaar plaats, met uitzondering van de bedrijfsbezoeken van mei aanstaande.

De tweedaagse van april is opgeknipt en verspreid door het jaar heen ingepland waarbij we jullie overnachting die daarbij hoort graag op vrijdag 11 december aanbieden na de MD Masterclass en het swingende avondprogramma in verband met ons 15-jarig bestaan.

De door jullie gekozen trainingen voor de MD dagen van 16 april worden verplaatst naar 20 november.  In de netwerkapp zal ons gehele nieuwe programma vanaf volgende week zichtbaar zijn. Heb je vragen over het nieuwe programma, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Namens het gehele ISA-team en vanuit de grond van ons hart hopen we dat het goed gaat met jullie, jullie gezinnen en jullie dierbaren én dat we elkaar binnenkort weer echt gaan zien, horen en voelen. Blijf gezond. 

Richard Henderiks Directeur ISA GROUP

 

 

H.R. Henderiks
1540
24 March 2020
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.