Inloggen

Alternatieve Financieringsvormen - 21 en 28 oktober 2021 - Stefan Betting

INHOUD

Terwijl meer dan drie kwart van de MKB-bedrijven op zoek is naar financiering, zijn banken niet scheutig met het verstrekken van leningen. Financiering vinden lijkt voor het midden- en kleinbedrijf niet gemakkelijk en als Finance professional wil je daar een passend advies kunnen aanbieden.

Organisaties verwachten komende periode ook steeds vaker de noodzaak tot financieren met vreemd vermogen. Aspecten zoals vertrouwen in het financiële resultaat wegen zwaarder en inzicht in alle alternatieve bronnen om de totale investeringsopgave te realiseren steeds actueler.

Tijdens dit seminar maak je kennis met alle actuele alternatieve financieringsvormen. Je krijgt helder inzicht in voor- en nadelen, bij welke fase van de onderneming een type financiering het beste past en welke wegingsfactoren belangrijk zijn in bepaalde sectoren.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Je krijgt kennis en inzicht in alternatieve financieringsvormen
  • Je weet de juiste vragen te stellen om te achterhalen waarmee je gedegen advies kunt geven voor mogelijke financieringsvormen
  • Je hebt actuele informatie bij welke organisaties je jezelf verder kunt oriënteren op de geselecteerde financieringsvormen

Met enthousiasme introduceert Stefan Betting je in de wereld van de alternatieve financieringen en neemt hij jou mee langs alle uiteenlopende vormen die we in Nederland kennen.

SPREKER

Drs. Stefan Betting RA is vooraanstaand docent en examinator Externe Verslaggeving aan de Nyenrode Business Universiteit. Stefan heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van trainingen, masterclasses en cursussen op het gebied van onder andere externe verslaggeving en alternatieve financieringsvormen.

Van 2003 tot en met 2008 was Betting voor Yacht verantwoordelijk voor het opleiden van alle financials binnen de organisatie. Hij heeft bij verschillende organisaties en in verschillende branches - van energie en telecom tot financiële dienstverlening - grootschalige IFRS-projecten uitgevoerd.

Accountancy is Stefan met de paplepel ingegoten aangezien zijn vader eveneens accountant was. Geworteld in twee generaties ervaring in de accountancy, richt zijn organisatie Profeda zich op het ontwikkelen van trainingen voor accountants met als doel bij te dragen aan het kwaliteitsniveau van de sector.

Interesse?

Heerde - Scheppink
1810
8 October 2021
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.