Inloggen

Join the Jam | Jitske Kramer | 17 september 2020

Diversiteit & Inclusie in organisaties. 

Organisaties benutten het potentieel van medewerkers niet of onvoldoende. Voor HR is het zaak om beleid te maken dat gericht is op het erkennen en waarderen van verschillen tussen personen. De opbouw van het medewerkersbestand kan daarbij een belangrijk uitgangspunt zijn. Het afstemmen van de organisatiedoelen en het diversiteitsbeleid lopen daarin synchroon. 

In deze masterclass kijk je samen met Jitske door een verrassende bril naar de rol van HR binnen organisaties. Je leert hoe jij als HR-professional echt waarde kunt toevoegen om diversiteit en inclusie voor de organisatie te laten werken. 

Het debat over diversiteit en inclusie, de opbouw van het human capital in jouw organisatie wordt door Jitske met haar blik als corporate antropoloog op confronterende en inspirerende wijze onder de loep genomen:

Wat zijn de effecten van een diversiteit & inclusie voor jouw organisatie?
Hoe creëer je als HR-professional een organisatie waar men echt graag voor wil werken en blijven werken?
Wat betekent dit in jouw besluitvorming als het gaat over inclusie en diversiteit?
Wat is het effect van diversiteit op jouw HR team? 
Een inspirerend seminar, vol power, dialoog en debat, Join the Jam!

SPREKER:

Drs. Jitske Kramer is corporate antropoloog en reist de wereld over om kennis en kunde van traditionele healers, leiders en verrassende innovators naar Nederland te brengen.

In 2012 maakte zij grote indruk in organisaties door Deep Democracy naar Nederland te brengen. Deze methode, ontstaan in het Afrikaanse bedrijfsleven wordt op dit moment in meer dan twintig landen in de wereld toegepast. Het biedt praktische handvatten en technieken om met uitersten om te gaan. Jitske brengt haar kennis via ijzersterke lezingen en masterclasses naar de wereld van organiseren. Naast trainer van het jaar 2013 is zij tevens auteur van diverse boeken waaronder Deep Democracy, Jam Cultures, Building Tribes en Corporate Tribe (Managementboek van het jaar 2016). Nooit meer hoeven te vergaderen is een thema wat centraal staat bij het opleiden van mensen in organisaties door Jitske. Ze neemt je mee in verhalen die ruimte creëren voor nieuwe manieren van kijken en handelen.

Jitske Kramer is een van de beste sprekers van Nederland. Ze verbindt, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt je om stevig na te denken en je stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Ze brengt verrassende nieuw inzichten en praktische toepasbaarheid.

Datum 17 september 2020 om 14:00 - 21:00
Doelgroep Members HR
Locatie Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn

 

Interesse

H.R. Henderiks
1751
26 August 2020
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.