Inloggen

11 december 2020 - Masterclass Omdenken | Bertold Gunster

De veranderingen in de wereld gaan zo snel, dat we voortdurend geconfronteerd worden met nieuwe problemen. Hoe ervaren we die problemen? Regelmatig worden deze nog als lastige obstakels ervaren, die we zo snel mogelijk uit de weg moeten ruimen. Wat is het risico? Dat we een nieuw probleem met een oude manier van denken proberen op te lossen.

In deze Masterclass Omdenken neemt grondlegger Berthold Gunster jou als deelnemer een hele dag mee in hoe een werkprobleem een mogelijkheid in wording is en ontwikkel je vaardigheden naar een nieuwe en innovatieve manier van denken. Deze fundamentele vaardigheden van het omdenken omvatten voor jou een toolkit om elk probleem om te draaien, kantelen, ontmantelen of te elimineren.

Tijdens deze Omdenk Masterclass zullen we verkennen, waar jij, jouw team of jouw organisatie kansen en mogelijkheden laten liggen. Hoe kun je elk werkprobleem inzetten om beter te worden en te groeien als professional en als team?

Omdenken gaat tevens uit van de filosofie dat tegenslag de basis bron kan zijn van innovatie. Indien mensen zich door problemen uitgedaagd voelen kunnen zij slimmer, creatiever en intelligenter met de werkelijkheid omgaan.

Een seminar over Omdenken kan natuurlijk niet conventioneel zijn. Bereid je voor op een bijzonder, afwisselend en zeer levendig programma. Vol inspirerende colleges, veel voorbeelden uit jouw werkpraktijk en slimme denkoefeningen. En een paar zeer bijzondere verrassingen. Je krijgt geen tijd om op je horloge te kijken of je mail te checken. Dat kun je ook veel beter thuis doen. De dag is een allesomvattende onderdompeling in het omdenken gedachtegoed.
Heel veel humor, actie en bezinning wisselen elkaar in hoog tempo af. De deelnemers worden uitgedaagd om te leren met hun hele hebben en houden. Lichaam én geest. Weten én twijfelen. Denken én doen. Actie én reflectie.

Het ultieme doel van deze Masterclass Omdenken is elk Ja-maar-gedrag te veranderen in Ja-en-gedrag. Aan de hand van tien regels legt Berthold Gunster uit hoe je die overgang kunt maken. 'Ja, maar' zal nooit meer zo klinken als vroeger.

Datum 11 december 2020 om 9:00 - 18:00
Doelgroep Members Finance en HR
Locatie Hotel 't Speulderbos Garderen

 

Interesse

H.R. Henderiks
1750
1 August 2020
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.