Inloggen

Finance en HR Seminar | Menskant van digitalisering | Peter Ros | 8 september 2022

OVER HET SEMINAR

"Waarom leert de ene organisatie sneller dan de andere? Wat heeft technologie, en vooral hoe mensen daarmee omgaan, daarmee te maken en hoe kweek je een veilige en toch prikkelende cultuur van leren en ontwikkelen?

In dit seminar 'De menskant van digitalisering' gaat Peter Ros met je op ontdekkingsreis langs digitale dynamieken, trends in gedrag van mensen in ontwikkeling en een inkijk in een aantal verrassende inzichten in hoe we onszelf dommer maken tijdens het proces van hyperspecialisatie.

Peter gaat actief met je aan de gang op het gebied van:

  • Patroonherkenning in technologische ontwikkeling;
  • Beperkende overtuigingen en hoe die te doorbreken;
  • Samen werken en samen leren.

Hoewel de grote belofte van technologie is dat deze ons in staat stelt steeds meer relevante zaken in minder tijd te doen, lijkt digitalisering ons eerder gevangen te nemen. 

 

OVER DE SPREKER

Peter Ros houdt van dingen bouwen. Is nieuwsgierig naar bijna alles. Hij combineert expertise op het gebied van innovatieve technologie met trends in menselijk gedrag. Met een focus op persoonlijk leiderschap, lerende organisaties en psychologische veiligheid. Hij is een ervaren ondernemer, strateeg, sparringpartner, spreker, en auteur. En dit alles na een leven als ondernemer in de tech-sector. Zo is hij founder van o.a. Permanent Beta, Stand-up stories, Kuroso; hearth & mind shakers. 

Verder is Peter auteur van “Warorde (ontketen creativiteit en innovatie!)". Als spreker is Peter prikkelend, aanstekelijk enthousiast, dan weer filosofisch en dan weer pragmatisch, maar altijd met veel energie en humor.

Met humor en aansprekende voorbeelden houdt Peter Ros zijn publiek een spiegel voor, verrijkt hun blikveld met nieuwe perspectieven en geeft eenvoudige tips, die direct toepasbaar zijn. Een aanrader voor elke organisatie die out-of-the-box naar de toekomst, het heden en zichzelf wil kijken.


 

Aanmelden

Heerde - Scheppink
1442
8 October 2021
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.