Inloggen

Leiderschap & Talentmanagement | 25 juni 2019

“Leiderschap als toolkit voor team-en organisatieontwikkeling” 
 
Op 25 juni 2019 mochten wij mevrouw Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis verwelkomen om onze HR members mee te nemen in de ontwikkelingen op het gebied van leiderschap en talent management. Mevrouw Van der Sluis is naast ervaren spreker, tevens strategisch adviseur en hoogleraar Strategisch Talent Management.

Tijdens het seminar bracht zij een heldere kijk op ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt, het nieuwe leiderschap en duurzaam werkgever- en werknemerschap en de toegevoegde waarde die HR professionals in de borging van deze nieuwe ontwikkelingen hebben. Lideweij gaf een kraakhelder beeld van de opkomende transitie binnen organisaties: veranderen van het hiërarchisch organisatiemodel naar het holocratisch model. “Leidinggeven aan mensen doe je omdat je de continuïteit van de organisatie wilt waarborgen. In een holocratie is het werk van de leider op de achtergrond, daar worden de voorwaarden gecreëerd voor het werk wat zich op de voorgrond afspeelt. Talent management is daar onlosmakelijk aan verbonden. Er blijft namelijk veel menselijk kapitaal onbenut. Dat is onnodige en kostbare kapitaalverspilling. De oplossingen hiervoor liggen in de hoek van betere communicatie, coördinatie en communicatie: Leiderschap dus.”  

Wij kijken terug op een inspirerende leerzame ISA bijeenkomst. Dank aan iedereen voor deze bijzonder inspirerende middag
 
 
 
 

H.R. Henderiks
1858
25 June 2019
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.