Inloggen

Besturingssystematiek | Lidewey van der Sluis | 10 september 2020

Met ruim 70 deelnemers nam mevrouw Professor dr. Lidewey van der Sluis ons mee in de transitie van de bestuurlijke transformatie in organisaties die reeds is gestart en de komende jaren verder uit gaat kristalliseren. 

Aanvullend gaf Lidewey tijdens dit seminar inzicht in de noodzaak van het managen van de kosten én de opbrengsten van Human Capital in organisaties en hoe de daadwerkelijke waarde die mensen toevoegen aan het bedrijf hoger of gelijk dient te zijn dan de kosten van diezelfde mensen. 

“De arbeidsrelatie wordt steeds meer een leasecontract; het gaat over de gebruiksrechten op de inzet van mensen. Daar zit nu eenmaal een geldstroom onder. Medewerkers vertegenwoordigen de waarde die ze toevoegen en er blijft veel menselijk kapitaal onbenut. Dat is onnodige en kostbare kapitaalverspilling. De oplossingen hiervoor zit in de transformatie en beweging richting nieuwe besturingsmodellen.”

Het seminar in de Burgers'Zoo in Arnhem werd afgesloten met een mooi netwerk diner waarbij we ondanks de 1,5 meter goed en veilig met elkaar konden napraten en netwerken. 
H.R. Henderiks
2238
26 August 2020
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.