Inloggen

HR MD Dagen | Masterclass Building Tribes | drs. Jitske Kramer | 22 april 2022

Elk jaar organiseert ISA Group in het voorjaar en in het najaar een tweedaagse training. De Member Development (MD) dagen. De parel van ons unieke membership. Tijdens deze in totaal vier trainingsdagen (2 x 2) werk je aan datgene waar je kracht ligt en wat je energie oplevert. Het gaat dus over je professionele en persoonlijke skills. Er is een ruim assortiment van competentietrainingen en persoonlijke ontwikkelingthema’s. Jouw MD dagen sluiten aan op jouw talenten en behoeften, en natuurlijk op je werksituatie. Voor meer informatie over de trainingen kijk in onze brochure of bel direct een van onze membership consultants.

Deze masterclass maakt deel uit van de training op 21 april 2022.

Bij de netwerkgedachte hoort natuurlijk ook de gezelligheid en het persoonlijke contact. Elke tweedaagse wordt daarom georganiseerd op een prachtige plek in Nederland. De trainingen zijn inclusief heerlijke lunches, een diner, bijpraten in een ontspannen sfeer ’s avonds aan de bar. Vanzelfsprekend hebben we voor iedereen een hotelkamer en ontbijt geregeld.

OVER DE SPREKER

Drs. Jitske Kramer is corporate antropoloog en reist de wereld over om kennis en kunde van traditionele healers, leiders en verrassende innovators naar Nederland te brengen. In 2012 maakte zij grote indruk in organisaties door Deep Democracy naar Nederland te brengen. Deze methode, ontstaan in het Afrikaanse bedrijfsleven, wordt op dit moment in meer dan twintig landen in de wereld toegepast. Het biedt praktische handvatten en technieken om met uitersten om te gaan. Jitske brengt haar kennis via ijzersterke lezingen en Masterclasses naar de wereld van organiseren.

Naast trainer van het jaar 2013, is zij tevens auteur van diverse boeken waaronder "Deep Democracy", "Jam Cultures", "Building Tribes" en "Corporate Tribe" (Managementboek van het jaar 2016).

'Nooit meer hoeven te vergaderen' is een thema wat centraal staat bij het opleiden van mensen in organisaties door Jitske. Ze neemt je mee in verhalen die ruimte creëren voor nieuwe manieren van kijken en handelen.

Jitske Kramer is één van de beste sprekers van Nederland. Ze verbindt, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt je om stevig na te denken en je stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Ze brengt verrassende nieuw inzichten en praktische toepasbaarheid.

Aanmelden

Heerde - Scheppink
1264
8 October 2021
Share

Actueel

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.