Blog

Building Tribes

 

Anderhalve week geleden hielden wij onze immer adembenemende Member Development dagen. Wij ‘sluiten’ ons dan twee dagen met zo’n 80 professionals op in een hotel, meestal ergens in de bossen om samen een deep dive te maken rondom onze kernwaarden Inspire Share & Aspire.

Op de vrijdag, wanneer de laatste koffers en hun eigenaren zich met piepende wieltjes door de hotelgangen naar buiten trekken, moe maar intens voldaan, schuiven wij met het ISA team nog even aan een lange tafel om na te praten en genieten.

We bevragen elkaar op hoe we het hebben beleefd, wat we hebben gezien, ervaren, gehoord en gevoeld. De grote afdronk.

Het onverwachte thema dat ik door de gangen zag bewegen deze MD dagen was Aspire. Iedereen leek bezig te zijn met het nastreven van een droom, een doel, het formuleren van toekomst in het heden, concessie-loos leven met je diepste wensen, de eventuele prijs accepterend.

Ik zag vuur. En dat vuur, dat beminnen we zo. Het is magisch en humbling (daar hebben we echt geen woord voor in het Nederlands hoor…) dat wij daar getuige van mogen zijn en onderdeel van uit mogen maken.

Op de terugweg in de auto zette ik een Spotify list aan en er kwam een nummer naar voren dat perfect verwoorde wat ik de afgelopen dagen zag, en waar ik zo in geloof;

Darling, don’t quit your daydream

It’s your life that you’re making

It ain’t big enough if it doesn’t scare

The hell out of you

If it makes you nervous

It’s probably worth it

Was je er niet bij vorige week? Kom een kop koffie drinken, join the tribe!