Inloggen

Talentmanagement

Welke talenten en drijfveren bezit jij? Kun jij ze benoemen? En nog belangrijker; hoe zet jij ze in?

Wat levert het op?

Dat jij ergens goed in bent betekent niet automatisch dat je daar ook energie van krijgt. Maar hoeveel energie jouw werk je geeft bepaalt wel of jij iets op de lange termijn volhoudt of niet. Talentmanagement en de TMA-methode geeft je inzicht in jouw unieke set van energiebepalende talenten. Dit levert een helder inzicht op in wat kansrijk is om je in te ontwikkelen en inzichten waar jij potentieel energie verliest. Tevens krijg je inzichten in hoe jij interacteert met anderen. Met wie kun jij in sommige situaties wel of niet goed samenwerken en waarom? Jouw talentenanalyse biedt een waardevol startpunt voor jouw verdere ontwikkeling.

Talent Motivatie analyse

De TMA methode is een van origine Nederlandse en wetenschappelijk onderbouwde methodiek zonder waardeoordeel. Goed of fout speelt dus geen rol. De herkenbaarheid is altijd groot en de rapporten gemakkelijk te lezen. Dit leidt tot een hoge acceptatiegraad van de uitkomsten. Daarmee staat het inzicht voorop en dat maakt de stap naar het concreet gebruiken van de uitkomsten klein en geeft ruimte voor ontwikkeling.
Wij gebruiken TMA talentmanagement voor individuele ontwikkelingsvraagstukken, teamontwikkeling (lees verderop meer op onze website), bij aannameprocessen en bij (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt.

Lees meer over TMA

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.