Inloggen

Finance Membership

Door toenemende trends in het afgelopen decennium wordt het steeds belangrijker om het finance vakgebied in te zetten voor sturing en waardecreatie van de onderneming. Daarbij gaat het verder dan puur finance en control, het gaat steeds meer over het managen van stakeholders relations.

Meer dan ooit is ons vak communiceren. Investeren in opleidingen en het ontwikkelen van talenten is daarom cruciaal om succesvol te zijn; nu en in de toekomst. Maar investeren in jezelf, gaat verder dan alleen vakkennis en vaardigheden. Daarom staat verbinden bij ons hoog in het vaandel; het verbinden van theorie en praktijk, maar ook het verbinden van professionals onderling. Elke maand sluiten nieuwe professionals zich aan, soms met een vast dienstverband en soms als interimmer. Professionals die op zoek zijn naar inspiratie, die hun netwerk willen vergroten, om met vak- en branchegenoten passie voor het vak te delen, te discussiëren en te sparren. Maar ook om kennis te maken met onderwerpen waar je niet elke dag mee bezig bent, op zoek naar persoonlijke groei, naar verdieping en verbreding of het op zoek zijn naar een mooie nieuwe vaste baan of interim opdracht. Tevens is het RA's mogelijk je PE-Portfolio invulling te geven of je PE punten als RC te verkrijgen. Wij zijn een door het CEDEO erkende accountancy opleider en ontvingen de hoogst mogelijke score (rapport). Door actief te delen in ons netwerk kun je zelfs gebruik maken van ons Membership For Free programma, en dat is exact wat het lijkt: alle voordelen van ons membership, maar dan gratis.

Benieuwd naar het Membership? 

Eric Doornik eric@isagroup.nl | 0626999927
 

Programma ISA Academy 2023

Referenties

Drs. Astrid van Beek- Gordijn RA

"ISA Group brengt mij steeds weer prachtige leermomenten met vakgenoten en inspirerende trainingen op mijn vakgebied.“

Mark Visser

"ISA Group brengt mij inspiratie met vakgenoten en een mooi platform om continue te werken aan mijn ontwikkeling.“

André Kemper

"ISA Group biedt mij de mogelijkheid te reflecteren met mijn vakgenoten, nieuwe professionele inzichten op te doen, mijzelf verder te ontwikkelen en te netwerken."

Gerrit van den Berg

"ISA Group brengt mij inspirerende bijeenkomsten. De diversiteit van de aangesloten professionals versterkt de bijeenkomsten enorm."

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.