Inloggen

Business Consultancy

Ben je in staat op de belangrijke momenten altijd de juiste beslissing te nemen? We adviseren ook over specifieke vraagstukken bij jouw organisatie.

Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat je op elk belangrijk moment over de juiste informatie beschikt? En welke mogelijkheden zie jij om jouw eigen bedrijf te starten, je financieringsstructuur te optimaliseren, een acquisitie te doen of misschien zelfs jouw bedrijf te verkopen?

Wij ondersteunen je bij deze niet alledaagse processen en helpen jou om de juiste antwoorden te vinden. Daarbij adviseren wij veelal over zaken als prestatiemeting, managementinformatie en besturing.

In veel van onze consultancy opdrachten ondersteunen we bij M&A trajecten. Hier gaat het dus vaak het kopen of verkopen van een onderneming en alles wat daarbij komt kijken. Wat is jouw bedrijf eigenlijk waard? Hoeveel kun je bieden voor een ander bedrijf? Hoeveel kun je financieren bij een dergelijke acquisitie? Hoe doe ik een goede due diligence en waar let ik dan op? Wat is goede strategie voor de onderhandeling en hoe scheid ik de emotie van de ratio? Zomaar een handvol vragen die grote impact hebben op het traject en de gevolgen. Een goed proces en helder inzicht maakt vaak het verschil tussen een goede en minder goede deal.

Voor meer informatie neem contact op met Richard Henderiks MSc RV.

contact
 

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.