HR membership

Verhoog het rendement van je carrière en word HR member van ISA Group.

Als HR-professional wil je graag vooruit en moet je voor jouw organisatie de beste zijn binnen jouw vakgebied. Tegelijkertijd sta je vaak wat eenzaam in de organisatie waar het gaat om sparren over vakgerelateerde onderwerpen. Bovendien wordt er tegenwoordig eerder meer dan minder onder HR geschaard, met de veronderstelling dat jij overal de expert in bent.

Kennis en netwerk zijn dan enorm belangrijk. Kennis die je verkrijgt door actuele inzichten die aansluiten op de actuele trends en ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld employer branding, HR analytics, leiderschap, flexibele arbeid, competentie denken, robotics et cetera.
Bij ISA kennen we het HR vak zowel in theorie als in de praktijk en we kennen de professionals in het vak; zowel hun vragen als ambities. Daarom staat verbinden bij ons hoog in het vaandel; het verbinden van theorie en praktijk, maar ook het verbinden van professionals onderling. En naast het delen van kennis is het delen van expertise een must om vooruitgang te stimuleren en te boeken.

Al sinds 2006 zijn we met ons netwerk actief op het gebied van seminars, workshops, competentie trainingen en sociale fun evenementen en sinds 2018 ook specifiek voor HR professionals. Elke maand sluiten nieuwe professionals zich aan, met zowel met een vast dienstverband als met interim-profiel. Professionals die op zoek zijn naar inspiratie, die hun netwerk willen vergroten, om met vak- en branchegenoten passie voor het vak te delen, te discussiëren en te sparren. Maar ook om kennis te maken met onderwerpen waar je niet elke dag mee bezig bent, op zoek naar persoonlijke groei, naar verdieping en verbreding of het op zoek zijn naar een mooie nieuwe vaste baan of interim opdracht.

Door actief te delen maak je ook kans op ons Membership For Free, wat exact is wat het lijkt: Alle voordelen van ons membership, maar zonder kosten. Kortom: Samen investeren we continu in elkaars ontwikkeling zodat we steeds de verwachtingen kunnen blijven overtreffen en precies dat doen waar ISA voor staat.

Ben jij een hooggekwalificeerd HR professional en gemotiveerd voor jouw verdere carrièreontwikkeling? Stel dan niet uit en neem contact met ons op om nader kennis te maken!

Download alvast ons Jaarprogramma 2020 HR