Inloggen

HR Membership

Als HR-professional zie ook jij dat tegenwoordig eerder meer dan minder onder HR wordt geschaard, met de veronderstelling dat jij overal de expert in bent. Kennis en netwerk zijn dan enorm belangrijk.

Daarbij staat verbinden bij ons hoog in het vaandel; het verbinden van theorie en praktijk, maar ook het verbinden van professionals onderling. Elke maand sluiten nieuwe professionals zich aan, met zowel met een vast dienstverband als met interim-profiel. Professionals die op zoek zijn naar inspiratie, die hun netwerk willen vergroten, om met vak- en branchegenoten passie voor het vak te delen, te discussiëren en te sparren. Maar ook om kennis te maken met onderwerpen waar je niet elke dag mee bezig bent, op zoek naar persoonlijke groei, naar verdieping en verbreding of het op zoek zijn naar een mooie nieuwe vaste baan of interim opdracht. Door actief te delen in ons netwerk kun je zelfs gebruik maken van ons Membership For Free programma, en dat is exact wat het lijkt: alle voordelen van ons membership, maar dan gratis.

Benieuwd naar het Membership? 

Eric Doornik eric@isagroup.nl | 0626999927

Programma ISA Academy 2023

Referenties

Drs. Astrid van Beek- Gordijn RA

"ISA Group brengt mij steeds weer prachtige leermomenten met vakgenoten en inspirerende trainingen op mijn vakgebied.“

Mark Visser

"ISA Group brengt mij inspiratie met vakgenoten en een mooi platform om continue te werken aan mijn ontwikkeling.“

André Kemper

"ISA Group biedt mij de mogelijkheid te reflecteren met mijn vakgenoten, nieuwe professionele inzichten op te doen, mijzelf verder te ontwikkelen en te netwerken."

Gerrit van den Berg

"ISA Group brengt mij inspirerende bijeenkomsten. De diversiteit van de aangesloten professionals versterkt de bijeenkomsten enorm."

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.