Actualiteiten Arbeidsrecht

8 februari 2024

Sophie Wierenga

Postillion Amersfoort Veluwemeer - Putten

Inhoud

Het arbeidsrecht is constant in beweging: verschillende wetsvoorstellen en rechtspraak hebben het afgelopen jaar de revue gepasseerd. Aan welke onderwerpen wordt er in 2024 gewerkt? Wet Verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden als opvolger van Wet DBA is onderwerp van gesprek. De verplichtstelling van een vertrouwenspersoon krijgt aandacht. De hervorming van de arbeidsmarkt heeft impact op de ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht. En de maatregelen om het bestaanszekerheid te garanderen zullen ongetwijfeld door vertaald worden in het arbeidsrecht.

Over deze onderwerpen en meer gaat advocaat Sophie Wierenga het met jullie hebben tijdens het seminar Actualiteiten Arbeidsrecht.

Dit jaar hebben wij wederom advocatenkantoor Wijn & Stael uitgenodigd om hun expertise met ons te delen. Sophie Wierenga is senior advocaat en heeft inmiddels 20 jaar ervaring in het arbeidsrecht. Vanuit haar sterk analytische vermogen kijkt ze niet alleen naar wat juridisch kan, maar ook naar wat voor haar client praktisch haalbaar en wenselijk is. Op haar enthousiaste wijze neemt Sophie jullie gedurende dit seminar mee in de ontwikkelingen van het arbeidsrecht.

Kennismaken

Meld je aan voor een kennismakingssessie

Aanmelden