Inloggen

Werving & Selectie

Naast Sourcing Advice, bieden wij voor onze members ook maatwerk ondersteuning in de vorm van Werving & Selectie. Samen doorlopen we een proces waarbij we jouw vacature helder in kaart brengen, een passend competentieprofiel opstellen en tijdlijnen bepalen.

Wij treden op als een onafhankelijke specialist zodat we voor jou het maximale resultaat halen uit de procedure. In het kort bieden wij naast onafhankelijke expertise:

- Toegang tot een omvangrijk Finance/HR-netwerk met ervaren Finance en HR-professionals;
- Wetenschappelijke onderbouwing die de basis vormt voor de matching van uw kandidaten;
- Transparantie en efficiënte dienstverlening;

Talent Motivatie Methodiek
In iedere procedure maken wij gebruik van de TMA (Talent Motivatie Analyse) Assessment Methodiek. Deze wetenschappelijk onderbouwde analyse geeft inzicht in de persoonlijke talenten en drijfveren van jouw kandidaat. Drijfveren zijn als het ware ‘bouwstenen’ van mensen; ze hebben invloed op gedrag, vaardigheden en ontwikkelingsmogelijkheden van jouw kandidaat. Deze inzichten vormen zeer waardevolle informatie voor jou als toekomstige werkgever. Met de TMA-methode brengen wij 22 drijfveren in kaart om om ze vervolgens te vertalen naar de ontwikkeling van competenties. Hierbij heb je helder inzicht in de ontwikkelmogelijkheden van je potentieel nieuwe werknemer.

De investering in een W&S traject bestaat uit een combinatie van een vast deel voor ons advies en de inzet van de TMA aangevuld met een variabel deel bij succes

Voor meer informatie neem contact op met René Houweling, Marianne Plugge, Aukje Hahné of Bart Diepenbroek.

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.