Inloggen

Team ontwikkeling

Hoe kom je als team verder? Hoe overstijg je percepties en aannames en leer je elkaar echt kennen? Hoe omarm je het 'anders' zijn van je collega's en hoe leer je daar de kernkwaliteit van inzien?

Team TMA meet en maakt inzichtelijk wat teamleden motiveert om gezamenlijk te excelleren. De teamanalyse biedt daarmee een gemeenschappelijke basis om gedrag bespreekbaar te maken en de ware kracht van het team en van ieder individu te benutten. Je krijgt inzicht in zowel individuele als gezamenlijke drijfveren. Welk teamlid heeft een specifiek talent voor wat? En hoe verhoudt dit zich tot het team? Worden de talenten van teamleden daadwerkelijk effectief benut? De teamrapportage is een perfect vertrekpunt om in inspirerende teamsessies talentgerichte teamgesprekken te initiëren - laagdrempelig en leuk, maar wél met impact. Kijk eens met een andere bril naar een Directie team of MT, een afdeling of een groep functionarissen.

  • Welke competenties hebben ze nodig om hun doelstellingen te bereiken en welke zijn aanwezig in de huidige bezetting?
  • Doet iedereen eigenlijk wel datgene waar hij of zij energie van krijgt?
  • Kunnen we meer met hetzelfde doen?
  • Kortom, klopt de taakverdeling binnen het team wel?

Vanuit de individuele TMA scans kunnen wij voor u deze dwarsdoorsnede maken. Een gewilde dienstverlening die steeds meer opdrachtgevers inzetten naast de geëingende paden.

Meer weten over de TMA of wil je zelf een scan doen? Mail naar  tma@isagroup.nl

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.