Inloggen

Recruitment & Sourcing Advice

Wil je ook een beter proces en minder kosten? Het vinden van de ideale professional voor een vacature vraagt om een doordacht werving- en selectieproces, een aanpak gericht op jouw specifieke actuele behoefte.

Wij zijn betrokken en blijven tegelijkertijd onafhankelijk en positief kritisch. Daardoor kunnen we zowel jouw organisatie als de sollicitant objectief adviseren. We geven waardevolle adviezen én ondersteunen jouw processen. Je beloont ons op uurbasis, overeenkomstig onze toegevoegde waarde en inspanningen. Daardoor bespaar je substantieel op wervingskosten ten opzichte van werving en selectie op basis van een traditionele wervingsfee. En dat voor een beter en hoogwaardig proces met een houdbaar resultaat.

We bieden volledige transparantie in onze inspanningen, de kosten en de gedegenheid van het proces. We bieden je toegang tot een groot netwerk en daarmee een nog groter netwerk van ons netwerk. Jouw organisatiebelangen worden scherp bewaakt in ons proces o.a. door de bewust correcte wijze van omgang met (potentiële) sollicitanten vanuit het oogpunt van employer branding.

Recruitment & Sourcing Advice, advies en ondersteuning bij permanente functies. Voor meer informatie neem contact op met René Houweling, Marianne Plugge, Aukje Hahné of Bart Diepenbroek.

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.