Inloggen

Ons team

Ons team

Judith Peperkamp

  1. Consultant Membership

Ik sta voor verbinding en inhoud. Oprecht ge├»nteresseerd naar wat mensen beweegt of juist stil laat staan. Mijn kracht is het verbinden van mensen via het netwerk. 

Marianne Plugge

  1. Recruiter / Sourcing Assistent

Door mijn intrinsieke interesse in de loopbaan van alle mensen die op mijn pad komen, lever ik een bijzondere meerwaarde voor onze opdrachtgever bij het vinden en selecteren van nieuw talent.  

Rene Houweling

  1. Consultant IPM & RSA

Van nature ben ik nieuwsgierig naar mensen en organisaties. Gecombineerd met een gezonde business sense adviseer ik over interim vraagstukken en werving en selectie bij onze opdrachtgevers.    

Cicely van der Leij

  1. Event Planner Academy

In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de ISA Academy bijeenkomsten en verzorg ik voor onze members onvergetelijke bijeenkomsten.

Ilse de Kort

  1. Manager Membership

Het is mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen te helpen, door het bouwen van ons membership netwerk en de passende invulling van de academy maak ik deze missie werkelijkheid.

Bart Diepenbroek

  1. Managing Consultant | Partner

In mijn rol ontwikkel en ondersteun ik organisaties en professionals. Enerzijds door mijn organisatieadvies en anderzijds als sparringpartner voor management, directie en toezichthouders. 

Richard Henderiks

  1. Director

Als eindverantwoordelijke werk ik dagelijks aan het succesvoller maken van ons netwerk. Daarnaast ben ik als consultant actief op het gebied van fusies en overnames in het midden en kleinbedrijf.

 

YOU?

  1. Back Office Assistent

Ik ben een vlotte persoonlijkheid, een stabiele factor op kantoor, je weet wel, zo eentje die aan minder dan een half woord genoeg heeft en altijd het team op voorsprong zet.

YOU?

  1. Consultant Membership

Ik ben een echte netwerker en maak graag verbindingen. Ik wil de professionals in mijn netwerk graag ontzorgen en verder brengen. Ik zie altijd kansen en neem graag het initiatief.

ISA Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.