Waar staat ISA GROUP voor:

 

Inspire - Inspireren is leren

Als member van ISA word je continu geprikkeld en geïnspireerd. Hierdoor ben je in staat te excelleren en nog succesvoller te worden. ISA biedt jou als member een volledig jaarprogramma met afwisselend interessante bijeenkomsten. Er zijn seminars, gericht op actuele onderwerpen met toonaangevende sprekers. Hierdoor begint je volgende werkdag altijd volop inspiratie. Elk voor- en najaar zijn er tweedaagse Member Development trainingen. Hier worden jouw persoonlijke competenties op maat verder ontwikkeld. Daarnaast kun je deelnemen aan de professionele intervisiesessies. Meer weten over de inhoud? Bekijk onze Evenementen

Share - Delen is grenzen verleggen

De members vormen een hecht netwerk van (Interim) Finance Professionals. Samen maken ze dit netwerk tot een succesvol en bijzonder concept in Nederland. Delen doe je met bekende en vertrouwde gezichten. Om die reden wordt elk seminar afgesloten met een diner waardoor er altijd gelegenheid is om met andere members op een informele manier in contact te komen en elkaar goed te leren kennen. De members dragen actief bij aan het tot stand brengen van samenwerking via ISA op het gebied van Interim Finance of Consultancy. Als member kun je tevens bij elk seminar een eigen introducé meenemen. Zo kun je ook je eigen netwerk eens verrassen.

Aspire - Aspireren is veranderen

Vooruitgang vraagt om verandering en durf. Het membership van ISA helpt je jouw ambities te realiseren. Als member van ISA staan jouw talenten centraal tijdens de trainingen. Waar zit jouw kracht, wat levert je energie en wat wil je ontwikkelen? Om inzicht in je talenten te krijgen begin je met een Talent Motivatie analyse (TMA). De uitkomst van deze analyse is de input voor jouw eigen competentiegericht trainingsprogramma. Tijdens de trainingen ontmoet je andere financiële professionals waarmee je kennis deelt. Je ontwikkelt jezelf en anderen in een plezierige, ongedwongen en veilige omgeving.

Nieuws
05-06-2018
In gesprek met Bart Meussen VP KPN Finance INK staat ...
11-04-2018
Velen van u hebben het al gehoord. Wij gaan verhuizen! ...
28-03-2018
Zet je Prof. dr. Koen Caminada voor een groep en ...
09-02-2018
Wat een inspirerend en interactief seminar over Innovatie! Gijs van ...
15-01-2018
Beste relatie,Met veel plezier en trots maken we u graag ...
29-11-2017
Wij kijken terug op een zeer geslaagd seminar met prof. ...
20-10-2017
Voor de 4e keer mag ISA GROUP zich FD Gazelle ...
22-09-2017
“Dit was een dikke 10” | “Topavond” | “Was leuk, ...

Vacatures
Pieters Bouwtechniek - Amsterdam
KSS BV - Eindhoven
Bioseutica B.V. - Vertrouwelijk
HomeAlle vacatures