Tweedaagse Member Development op 6 & 7 april 2017


De MD dagen in cijfers: 73 members op de eerste dag | 72 members op de tweede dag
| 12 verschillende trainingen | 145 certificaten

We kijken terug op twee fantastische Member Development dagen bij WestCordhotel de Veluwe in Garderen. Twee dagen met een grotendeels nieuw programma met veel nieuwe trainers. Voor ons was het best spannend wat onze members ervan zouden vinden. We zijn dan ook heel blij met de vele positieve evaluaties die we hebben mogen ontvangen. Ook van de (nieuwe) trainers kregen we positieve feedback:

"Trainen voor de ISA-Group is altijd weer een bijzondere ervaring. Bijzonder omdat ISA alles perfect voorbereidt, zodat je als trainer je alleen zorgen hoeft te maken over de inhoud. Bijzonder omdat ISA de koppeling maakt tussen het trainen van Competenties, vanuit de kennis van de persoonlijke Drijfveren en Talenten. En bijzonder omdat de samenwerking is gebaseerd op respect, professionaliteit en plezier." (Paul Janmaat)

“Het was mijn eerste kennismaking met deze member development dagen. Vanaf de ontvangst viel mij de hartelijke en warme sfeer op in de gehele groep en vanuit alle ISA aanwezigen. Prachtig om te ervaren. Daarnaast was elk member oprecht leergierig. Samen met de goede sfeer heeft dit er toe bijgedragen dat we tijdens mijn sessies in alle veiligheid heel persoonlijk konden samenwerken, met de nodige humor, kwetsbaarheid en interactie. Ik kijk er met veel plezier op terug en ben er in oktober graag weer bij!” (Jocelyn Rebbens)

Wij zelf zijn ook tevreden met de nieuwe trainingen en hebben genoten van onze members die aan het trainen waren. Met elkaar in gesprek al wandelend tijdens de training Mindfulness @ Work of met een kop koffie filosoferend over je eigen thema en het verschil tussen ego en ware zelf. Ook de bokstraining tijdens Professioneel Adviseren leverde verrassende inzichten over meebewegen, incasseren, raken en geraakt worden waar ze in hun advies gesprekken echt wat mee kunnen. Ze hebben leren pitchen, presenteren, conflicthanteren, creatief denken en ongetwijfeld veel geleerd over hun eigen gedrag.

Veel gelachen is er ook over de grappen die niet gemaakt konden worden tijdens de stilte meditatie, over eeuwig doen over het opeten van een rozijn, de hilarische inzichten in hoe je nu moet Netwerken, hoe dichtbij laat je iemand letterlijk komen en tijdens het napraten met een goed glas in de bar.

We kijken nu al uit naar oktober voor de volgende MD dagen!