Verandermanagement | Ben Tiggelaar

“Dit was een dikke 10” | “Topavond” | “Was leuk, interessant en inspirerend” | “Met een grote groep toch veel interactie”

70% van alle veranderingen mislukt maar is dat ook zo? Kunnen we alle veranderingen op één hoop gooien? Elke verandering staat of valt met een gedragsverandering. Wat houdt mensen tegen? Wat bedoelen we met verandering…verbeteren, vernieuwen en/of innoveren. En waarom blijven we veranderen, waar praten we eigenlijk over?

“Leidinggeven aan verandering” is het thema van het eerste seminar na de zomer van 2017.
Ben Tiggelaar neemt ons mee van het probleem verandering naar wat is waarheid en wat is mythe. Hoe verander je zorgvuldig en kom je van dromen naar doen. Het allerbelangrijkste is wel je eigen rol in verandering.
Met zijn enthousiasme kreeg Ben een grote groep letterlijk en figuurlijk in beweging. Regelmatig verscheen tijdens de presentatie een dansvideo met opzwepende muziek waarbij iedereen even letterlijk kon loskomen en we de mooiste dansmoves hebben gezien.

Ben is als geen ander in staat het publiek te inspireren met overzichtelijke theorie en praktijkvoorbeelden en zet je ook aan het werk in groepjes met korte opdrachten om te bekijken “hoe zit dat bij jou” waarna er interactie vanuit de zaal ontstaat.