Beste relatie,

Met veel plezier en trots maken we u graag deelgenoot van de wijzigingen die er per 1 januari 2018 binnen ISA GROUP hebben plaatsgevonden.

Waarom wijzigingen?

Reeds sinds onze oprichting willen wij onze klanten zinvol, succesvol en direct bedienen. De afgelopen jaren heeft onze organisatie een prachtige groei doorgemaakt en als gevolg daarvan bleek er soms onduidelijkheid te ontstaan over de samenhang tussen de verschillende bedrijfsonderdelen, de verschillende activiteiten daarbinnen en de groepsstructuur als geheel.
Bovendien hadden Richard Henderiks en Bart Diepenbroek de behoefte om hun samenwerking na 4 jaar nog verder te intensiveren.

Wat is er gewijzigd?

Ten eerste is de samenstelling van de directie van ISA GROUP gewijzigd. Per 1 januari is Bart Diepenbroek als mede directeur toegetreden. HIj is daarmee net als Richard ook werkzaam voor alle bedrijfsonderdelen binnen de groep.
Ten tweede hebben alle ISA GROUP bedrijven een nieuwe naam gekregen die duidelijk maakt welke activiteiten je er kunt verwachten:

  • ISA Community, Academy & Talent management B.V. (voorheen ISA Financial Care B.V.)
   Hier staat persoonlijke en teamontwikkeling centraal. U vindt hier o.a. het ISA Membership van het “Leukste Finance Netwerk van Nederland”, ons krachtige business netwerk met haar eigen Academy. Daarnaast zijn al onze Talentmanagementdiensten (inclusief Talentanalyses) en de Management Reflectie hier ondergebracht.
  • ISA Interim & Project Management B.V. (voorheen ISA|BEAR Management B.V.)
   Hier helpen we u met de tijdelijke (management) ondersteuning op bedrijfsvoeringsdisciplines zoals Finance, ICT en HR maar ook op operationeel en algemeen management. Onze oplossingen zijn gericht op professional, management en directieniveau.
  • ISA Recruitment & Sourcing Advice B.V. (nieuw opgericht in 2018)
   Dit in 2018 opgerichte bedrijf richt zich op onze oplossing voor de invulling van permanente functies en is het alternatief voor executive search en werving & selectie. Maatwerk, op regiebasis en gericht op houdbare oplossingen. Ook hier bedienen we de breedte van organisaties met een specialisatie op de bedrijfsvoeringsdisciplines gericht op professional, management en directieniveau.
  • ISA Business Consultancy B.V. (voorheen ISA Financials B.V.)
   Hier kunt u terecht voor advies en begeleiding op het gebied van bijvoorbeeld fusies, overnames en waarderingsvraagstukken maar ook voor advies aangaande de besturing en beheersing van uw organisatie. Denk hierbij aan KPI advisering en dashboardontwerp en daaraan gerelateerde management informatie systemen.

Voor de bestaande bedrijven zijn de overige gegevens zoals de kvk-nummers, btw-nummers en ook bankgegevens ongewijzigd gebleven. Alle lopende opdrachten blijven dan ook ongewijzigd. U vindt enkel een nieuwe naam op de correspondentie.

Wat betekent dit voor u?

Dat je ons onverminderd, en hopelijk zelfs nog beter, weet te vinden voor ondersteuning en ontwikkeling. Voor mooie opdrachten en functies. Voor ontwikkeling, netwerk, inspiratie en reflectie. Voor alles waar wij van ISA voor staan: INSPIRE – SHARE – ASPIRE. We zijn u graag van dienst!

Hartelijke groet,

Richard Henderiks, Bart Diepenbroek & team ISA