Wat hebben we het getroffen met het weer tijdens het ISA Summerevent afgelopen zaterdag. We hadden paraplu’s meegenomen, maar hebben ze gelukkig niet nodig gehad. De opkomst was erg goed. Veel bekende gezichten en ook veel nieuwe members. Ook altijd erg leuk om hun partners te ontmoeten.


We begonnen het Summerevent met 2 uur varen en dobberen in sloepjes op de Loosdrechtse Plassen. Voorzien van een hapje en drankje gaf dat in kleine groepjes de gelegenheid om bij te praten of om juist nader kennis te maken. Weer aan wal werden de goede gesprekken voortgezet onder het genot een uitgebreide barbecue en uiteraard wederom een drankje.

Met het Summerevent hebben we het eerste halfjaar afgesloten, maar ook afscheid genomen van Hester. Onze regeltante en steun en toeverlaat binnen de Academy gaat een ander carrièrepad bewandelen en dat konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ze is in de watten gelegd met een speech van Richard en mooie woorden van Raad van Advies lid Hans Verheesen als woordvoerder namens de members. De ‘famous last words’ van Hester sloten niet alleen haar periode bij ISA af, maar ook een mooi en geslaagd event: “Heb het goed samen!”.

Bekijk hier de foto's