Zakendoen in de Nieuwe Economie - 21 januari 2016

Op donderdag 21 januari verzorgde ISA Academy het eerste seminar van 2016: "Zakendoen in de Nieuwe Economie" door Marga Hoek in congrescentrum Papendal te Arnhem.

Drs.Marga Hoek MBA had een boeiende presentatie over hoe wij kunnen bijdragen aan een nieuwe en duurzame economie. Met sprekende voorbeelden van succesvolle businesscases en innovatieve ontwikkelingen gaf ze een nieuwe kijk op de economie van morgen. Op interactieve wijze werd aandacht besteed aan duurzaamheid en de verschuiving van financieel management naar waardemanagement. Er was veel ruimte voor vragen en de deelnemers werden geprikkeld na te denken over de economie van morgen.

De deelnemers vonden Marga Hoek een enthousiaste, gedreven en inspirerende spreker met veel kennis en een duidelijke visie.

Na het seminar konden de deelnemers nog uitgebreid napraten en netwerken tijdens een heerlijk diner en een drankje in de bar.

Het volgende seminar gaat over Fiscaliteit, verzorgd door Professor dr. Koen Caminada. Dit seminar wordt twee maal (regionaal) aangeboden: donderdag 10 maart in Apeldoorn (regio Noord-Oost) en donderdag 17 maart in Nieuwegein (regio Zuid-West).