Member Development dagen november 2018

Het was weer zover, één van de hoogtepunten van het ISA Membership, de twee trainingsdagen oftewel de ISA Member Developmentdagen. Ruim 100 members ontmoeten elkaar op een sfeervolle locatie gelegen in een bosrijke omgeving om met elkaar te trainen en invulling te geven aan persoonlijke ontwikkeling. Twee dagen jezelf ontplooien, elkaar ontmoeten, lekker eten en eventueel ’s avonds gezellig in de bar een drankje drinken en lol maken met elkaar.

Een impressie van deze dagen: Member Development dagen november 2018


Wij kijken terug op wederom fantastische leerzame dagen, vol met indrukken en mooie ervaringen. Enkele reacties van onze members zijn: “Goed om tijdens een wandeling ervaringen te delen” – “We hebben veel oefeningen gedaan dat vond ik fijn” – “Prima mix tussen theorie en rollenspellen” – “Kamer 209 had geen verwarming” – “Kan hier een vervolgcursus op worden ontwikkeld”.

Heb je ook belangstelling om aan te sluiten bij ons finance netwerk? Of wil je meer weten over ons programma? Neem dan contact op met Judith (06-46896625) of Annemieke (06-19476651)

By Jeroen Blijsie - The Visual Connection