Member Development Dagen april 2018

Member Development Dagen April 2018

In een woord: GE-WEL-DIG!!!
In de vroege ochtend van donderdag 12 april jl druppelen de eerste members van ons netwerk binnen op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Vanaf 9.00 uur gaan de ISA Members van start met hun persoonlijke keuze van trainingen die wij in onze tweedaagse Member Developmentdagen aanbieden. Gedurende twee dagen ontmoeten members elkaar tijdens de pauzes. Er is een vrolijke en ontspannen sfeer. Members ontmoeten elkaar tijdens de trainingen in groepen van ongeveer 12 personen. Zo leer je het netwerk van meer dan 100 finance professionals steeds beter kennen op een natuurlijke manier.

Daniëlle van den Hurck zingt prachtig en zij schrijft haar eigen liedjes. Daniëlle is getrouwd met één van onze members en volgt haar passie: zingen! Onder begeleiding van pianist Ids geeft zij tussen de gangen van het diner een prachtig muzikaal intermezzo.
De avond in de bar is niet compleet zonder de ISA Bitterballen. Er wordt bijgepraat, kennisgemaakt, verbindingen gemaakt, serieus gesproken en vreselijk gelachen.

De volgende dag volgen een aantal members de tweede dag van hun 2-daagse training en anderen starten in een nieuwe 1-daagse training. Wederom worden de pauzes en lunchtijd benut om elkaar te spreken en leren kennen.
De vrijdag sluiten we af met zon en muziek op de achtergrond. De laatste ervaringen worden gedeeld. Er is enthousiasme, een voldaan gevoel, er zijn vaardigheden geleerd, nieuwe inzichten verkregen, geoefend, rollenspellen gespeeld, prachtige platen gemaakt tijdens Visuele Communicatie.

We geven een applaus aan onze trainers: Sharon Beudeker voor Master Your Mind, Jeroen Blijsie voor Visueel communiceren & Meetings begeleiden, Erica Detiger & Rene Wingelaar voor Deep Democracy, Watze Bakker voor Conflicthantering & Gedrag en Communicatie, Paul Janmaat voor Netwerken, Frank de Klerck voor Creatief in oplossingen, Alexander van Setten voor Talentopstellingen & Moraliteit en grenzen en tot slot Harry Brink voor Onderhandelen & Overtuigen. Veel dank voor het delen van jullie kennis, ervaring en wijsheid!!

Op de vrijdag en ook later in onze evaluaties krijgen we feedback van onze members. Een aantal reacties delen we graag: “Kan niet anders zeggen dan dat het allemaal enorm leuke mensen zijn, in een vooral erg ongedwongen sfeer. Wat zorgt voor gave trainingen en veel openheid van iedereen. Verrassend toch elke keer weer hoeveel nieuwe inzichten en handvatten je krijgt terwijl het allemaal zo logisch lijkt". "Veel geleerd samen met een hele prettige groep mensen van 2 bijzondere trainers. Ik verheug me op de volgende keer". "Ik kijk terug op 2 waardevolle en leerzame dagen op een toplocatie".

Nieuwsgierig geworden? Doe ook mee met het leukste Finance Netwerk van Nederland!
We vertellen je graag hoe wij werken en wat ons programma voor 2018 en 2019 is.
Judith is bereikbaar op 06-46896625 en Annemieke is bereikbaar op 06-19476651