ISA GOES GREEN!

Lancering 13 september 2018

Onlangs heb je misschien vernomen dat wij een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan door ook een HR Membership starten. Reeds een aantal jaren en ook tijdens de Member Development Dagen van afgelopen april zijn er concrete ideeën vanuit de members gekomen om meer multidisciplinair te gaan. Eén van de genoemde doelgroepen daarbij was HR. En nu is het dan zover! Het HR membership krijgt gestalte en wordt 13 september 2018 gelanceerd tijdens het centrale seminar.

Groen? De gekozen kleur past bij HR, het staat voor balans, verfrissing, herstel, gezondheid en evenwicht, daarnaast vertegenwoordigt het nieuwe groei en is het de kleur die het makkelijkste door je ogen wordt verwerkt.

We vinden het HR membership een geweldige stap voor de verdere ontwikkeling van ISA GROUP en al haar members. Con de Ruig en Fleur de Loo zijn namens ISA GROUP de kartrekkers van dit initiatief.

Over het membership kun je meer lezen in de bijgevoegde HR Membership Brochure of lees meer op de website Community | Membership | Academy

Hopelijk hebben we je voor nu voldoende geïnformeerd maar vragen kan natuurlijk altijd. Mail naar hrmembership@isagroup.nl of bel ons dan op 055-3681540. Voor praktische vragen (en brochures :)) kan je contact opnemen met Eva via eva@isagroup.nl.