Help mij de Kilimanjaro beklimmen !

 

In februari 2017 beklim ik de Kilimanjaro ! Als zogenaamde Kili-challenger ga ik de uitdaging aan en zamel ik geld in voor War Child.

Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit.

Wilt u de kinderen helpen door mij te sponsoren?

Luister hier de radio interviews over deze geweldige actie!

RTV sport interview zaterdag 22 oktober 2016_War Child

Streekradio Smaakmakers Interview zaterdag 22 oktober 2016 - War Child

RTV Piekuur interview vrijdag 28 oktober 2016_War Child

Meppeler Courant 17 oktober 2016 - War Child

ISA KILI 2017


Met uw donatie worden kinderen in oorlogsgebieden geholpen. Het doel is zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden helpen hun oorlogservaringen te verwerken, en ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving samen kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst. Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde en die geen kind meer zijn. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, vrolijk te zijn en contact te maken met anderen zodat ze weer kunnen spelen, dromen en lachen zoals onze kinderen.

De beklimming naar bijna 6000 meter is een fysieke en mentale uitdaging die het nodige van me zal vragen. In totaal gaan we met drie groepen van circa 25 deelnemers.

Ik zal op 30 januari vertrekken en op 1 februari gaan we de berg op. In 5,5 dag naar boven en 1,5 dag weer naar beneden. De benen krijgen het natuurlijk zwaar maar ook rug en buik moeten getraind zijn i.v.m. de bagage die ik mee moet nemen. Bovendien is er op het hoogste punt maar 50% van de zuurstof die we op zeeniveau hebben. 'Best pittig' en niet geheel zonder risico.

Graag vraag ik u mij te sponsoren en te doneren aan de ISA KILI 2017 actie. Steun het goede doel ! De reis en uitrustingen en dergelijke betaal ik zelf dus alle donaties gaan 100% naar WarChild !!!

Via deze site kunt u via Ideal uw donatie doen, ook kunt u rechtstreeks overmaken naar NL24INGB0000006669 o.v.v. ISA Kili 2017 | R. Henderiks.
Ontvangt u liever een factuur (bijvoorbeeld voor bedrijven) dan kunt u uw bedrijfsgegevens + uw donatie aan mij mailen (richard@isagroup.nl) dan verzorgt War Child de factuur.

Bij voorbaat veel dank voor uw donatie,
Sportieve groet,

Richard Henderiks

Geïnspireerd? ook meedoen aan de beklimming. Bel me op 0611353866 of mail naar richard@isagroup.nl en ga met ISA Kili mee.