Fraude en Integriteit seminar met Prof. Dr. Mr. Pheijffer RA op 8 juni en 15 juni 2017

Op een warme zomeravond college krijgen van Marcel Pheijffer over Fraude & Integriteit geeft stof tot nadenken. Marcel zet onze members weer op scherp door de elementen van de definitie van Fraude te bespreken.

Opzet, Misleiding en Wederrechtelijk voordeel worden aan de hand van talloze spraakmakende voorbeelden toegelicht. We staan stil bij wet en regelgeving omtrent Fraude. Wat kun je doen bij vermoeden van fraude. Wanneer maak je melding en ben je medeplichtig als je dat niet doet? Interessante casussen, voorbeelden en discussies ondersteund door youtube filmpjes zorgen voor een memorabele avond.
Ook het weer had met ons rekening gehouden. Zo konden we beide avonden op het terras van 3 Zussen in Meteren en een week eerder bij de Woeste Hoeve in Beekbergen eten. Onder het genot van live cooking, tappas een verkoelende drankjes werd de netwerkavond voortgezet tot in de late uurtjes. Er werden weer vele verhalen gedeeld en veel gelachen, nieuwe members werden welkom geheten en er werden nieuwe contacten gelegd. Wederom twee geweldige seminars bij het leukste Finance Netwerk van Nederland.