Inloggen

Membership inhoud

Verhoog het rendement van jouw carrière. Beleef onze visie en word member.

ISA Membership is een netwerk met daaraan gekoppeld een ISA Academy voor professionals. Hier kun je jouw passie voor je vak delen en samenwerken met andere professionals. We verbinden kennis, kunde, opdrachten en vacatures uit én in het netwerk aan elkaar. Samen investeren we continu in elkaars ontwikkeling, zodat we verwachtingen steeds opnieuw kunnen blijven overtreffen.

Het membership is een concept van 'samen werken, samen leren'. Momenteel is er een membership community voor Finance Professionals en een voor HR professionals. Het membership kent de volgende bouwstenen.

Seminars

Wil jij in een ongedwongen setting nieuwe kennis opdoen en in contact komen met vakgenoten?

We nodigen jou graag uit om deel te nemen aan de bijeenkomsten van de ISA Academy. Hier ontmoet je deskundige en toonaangevende sprekers die jou met de nieuwste ontwikkelingen binnen én buiten je vakgebied inspireren - alles in de loop van de middag en avond, in jouw regio of centraal, met na afloop een diner met volop gelegenheid om nader kennis te maken met collega-members voor netwerk en inspiratie.
Wat is er nu leuker dan het ontmoeten van vakgenoten? Precies! Ze ontmoeten tijdens een aansprekend event.
Als member neem je deel aan alle events van de ISA Academy met meer dan 40 PE-uren. Het doel van de events is jou als member continu te prikkelen met inspirerende toonaangevende sprekers, ...

Member Development

Wil jij je persoonlijke uitdagingen aangaan, succesvoller worden en jezelf verder ontplooien?

Tijdens onze tweedaagse trainingen in het voor- en najaar bepaal je zelf hoe jouw ontwikkelingsprogramma eruitziet. Door uit ons ruime aanbod van trainingen te kiezen train je vaardigheden die aansluiten op jouw persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen, werksituatie én op de uitkomsten van jouw talentenanalyse (Talentmanagement en TMA; zie verderop op onze website). Wij organiseren de trainingen en workshops op prachtige en inspirerende locaties centraal in het land. Uiteraard is er gedurende deze dagen ook volop ruimte voor persoonlijk contact. Kortom: werk aan jezelf én werk samen in een ontspannen sfeer.

Download alvast ons Jaarprogramma 2020 FIN

Download alvast ons Jaarprogramma 2020 HR

ISA Next Knowledge

Hoeveel kennis zit er in het netwerk en wat wordt er gedeeld?

Samen bezoeken we bedrijven om te leren van praktijkcases die jou inspireren en waar jij direct je voordeel mee kunt doen en waar het betreffende bedrijf ook jouw input bij kan gebruiken. Direct kennis delen in een praktijksetting dus.
Uit onderzoek blijkt dat professionals vooral leren van professionals. Jij kunt er daarom ook voor kiezen om INK bij jouw organisatie te organiseren. Deel successen, best practices, meesterwerken of lastige vraagstukken.

Talentmanagement (TMA)

Welke talenten en drijfveren bezit jij? Kun jij ze benoemen? En nog belangrijker; hoe zet jij ze in?

Dat jij ergens goed in bent betekent niet automatisch dat je daar ook energie van krijgt. Maar hoeveel energie jouw werk je geeft bepaalt wel of jij iets op de lange termijn volhoudt of niet. Talentmanagement en de TMA-methode geeft je inzicht in jouw unieke set van energiebepalende talenten. Dit levert een helder inzicht op in wat kansrijk is om je in te ontwikkelen en inzichten waar jij potentieel energie verliest. Tevens krijg je inzichten in hoe jij interacteert met anderen. Met wie kun jij in sommige situaties wel of niet goed samenwerken en waarom? Jouw talentenanalyse biedt een waardevol startpunt voor jouw verdere ontwikkeling.

ISA GROUP online

Ook online zijn wij verbonden.

Naast de bekende social media kanalen maken we gebruik van een netwerk App. In deze App vind je alle collega-members, kun je direct doorklikken naar hun LinkedIn-profiel, een chatsessie opstarten of een oproep plaatsen. Ook vind je in de App de agenda van alle bijeenkomsten. Je schrijft je gemakkelijk in via de App en geeft ons ook feedback op een seminar of training. Ook delen we hier opdrachten en vacatures voor de members.

Fun

Ontwikkeling en netwerken gaat gemakkelijker door ook samen te lachen.

Jaarlijks hebben we twee evenementen waar niet de inhoud, maar fun centraal staat. Het programma is elke keer weer een verrassing. Het draait om actief bezig zijn, gezelligheid en ontspannen met elkaar in contact zijn. Want ook dit draagt bij aan verbinding. Voor één van deze fun events nodigen we graag ook jouw partner uit. We houden je tenslotte enkele keren per jaar weg van huis en daar mag best wat fun tegenover staan.

Erkening en PE-Certificering

Klinkt hopelijk goed, maar wat leert de ervaring?

Een typische ISA Member is een vakvolwassen professional die zich wil blijven ontwikkelen, die zich bewust is van zijn/haar eigen kracht en energie en die graag kennis deelt in een warm netwerk. Dat verwachten wij van jou. Wat jij van ons mag verwachten? Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit. Kortom: alles waar ISA voor staat: Inspire – Share – Aspire. En dat wordt gewaardeerd: onze opdrachtgevers blijven terugkomen en onze members beoordelen onze bijeenkomsten met een 8,2 als gemiddeld rapportcijfer en met een NPS-score van 40. Onze ISA Finance Academy heeft de hoogste categorie NBA-erkenning en biedt een volwaardig PE-programma voor RA's RC's en AA's. Onze memberships staan bovendien bekend als de leukste netwerken van Nederland!

ISA Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.