Interim Finance Solutions en over ons

ISA GROUP is een netwerk organisatie van financial professionals (members). Wij geloven in de kracht van een netwerk van professionals die in zichzelf en anderen investeren, zij zijn namelijk succesvoller. Dat betekent dat u altijd kan beschikken over de beste professionals voor uw vraagstukken.

Wij leveren Interim | Werving en Selectie | Consultancy | Talentmanagement dienstverlening aan opdrachtgevers door heel Nederland, in zowel  profit en non-profit organisaties.

Wij staan bekend als het "Leukste Finance Netwerk van Nederland" en zijn in 2017 gekozen tot beste ZZP bemiddelaar van Nederland.

Wij ondersteunen u met het vinden en selecteren van Financials voor interim of vast op vakgebieden als (Business) Control en Financieel Management. Jaarlijks ondersteunen wij tientallen organisaties met het oplossen van hun financiële vraagstukken op het niveau van middenkader tot directie. Onze members zijn zonder uitzondering inspirerende financiële professionals die voor u geselecteerd worden op kun kennis, ervaring, competenties en talenten die bij uw organisatie en uw vraagstuk passen. Door onze jarenlange ervaring hebben we een kennisnetwerk opgebouwd binnen alle branches en door geheel Nederland, zowel in profit als non-profit.

Als gevolg daarvan mogen we ons ook in 2017 opnieuw FD gazelle noemen.

Opdrachtgevers

Wat is het probleem van uw probleem? Heeft u behoefte aan Interim Finance of Management? of kunnen we uw vraagstuk anders oplossen? Lees meer op Opdrachtgevers

Professionals

Bent u Financial en op zoek naar een inspirerende nieuwe opdracht? of wilt u zich vrijblijvend bij ons inschrijven? Lees meer op Professionals

Ratecard

Wist u dat ISA GROUP in 2017 is verkozen tot beste ZZP bemiddelaar van Nederland? Klik op onze Ratecard hieronder voor Testimonials over onze dienstverlening van Opdrachtgevers en Professionals.

Nieuws
15-06-2018
"Inspiratie en inzet in organisaties"is de theorie van Daniël Ofman ...
05-06-2018
In gesprek met Bart Meussen VP KPN Finance INK staat ...
11-04-2018
Velen van u hebben het al gehoord. Wij gaan verhuizen! ...
28-03-2018
Zet je Prof. dr. Koen Caminada voor een groep en ...
09-02-2018
Wat een inspirerend en interactief seminar over Innovatie! Gijs van ...
15-01-2018
Beste relatie,Met veel plezier en trots maken we u graag ...
29-11-2017
Wij kijken terug op een zeer geslaagd seminar met prof. ...
20-10-2017
Voor de 4e keer mag ISA GROUP zich FD Gazelle ...
22-09-2017
“Dit was een dikke 10” | “Topavond” | “Was leuk, ...
06-07-2017
Heb je altijd al willen weten wat er zich al ...
20-06-2017
Op een warme zomeravond college krijgen van Marcel Pheijffer over ...

Vacatures
OIM Orthopedie - Nijmegen
VBI Ontwikkeling B.V. (Consolis VBI) - Huissen
HomeAlle vacatures