The Corporate Tribe - Jitske Kramer

Locatie

Mereveld, Mereveldseweg 9, Utrecht

Startdatum

09-02-2017 15:30 22:00

Uiterste inschrijfdatum

01-02-2017

Contactpersoon

Eva Veldhuizen

Uitgebreide informatie

Seminar

Heb je jouw organisatie weleens als een tribe bekeken? Wij wel. Een organisatie is een levend geheel, met dorpspleinen en raadhuizen (vergaderzalen) en steegjes en kroegjes waar de echte gesprekken plaatsvinden (rookhokken en coffee corners). Met chiefs (leiders), elders (toezichthouders) jagers (sales), magiërs (IT, HR, verandermanagers, consultants) en verzamelaars (de fee earners). Om het reilen en zeilen in een tribe werkelijk te begrijpen en sturing te kunnen geven aan de zogenaamd ongrijpbare organisatiecultuur, is het belangrijk de grammatica van cultuur begrijpen.

Laat je in dit seminar meenemen op een boeiende reis naar het wezen van cultuur. Over hoe mensen culturen vormen en hoe culturen op hun beurt mensen vormen. Exotisch ver weg en tegelijkertijd vol praktijkvoorbeelden en praktische tips voor de eigen organisatie. Een boeiend verhaal vol beelden, verhalen, praktische tips. Zonder vermoeiende theorieën toch een inkijk in de state of the art van de organisatie-antropologie. Door deze antropologische bril zie je nog scherper wat er werkelijk speelt in de dynamiek van de organisatie. Alsof je van zwart-wit naar kleuren televisie omschakelt. Be prepared....

Trainer

Jitske is corporate antropoloog en expert op het gebied van werken met (culturele) verschillen, global leadership, Deep Democracy en organisatiecultuur. Ze schreef daarover de boeken Normaal is anders!, WOW! Wat een verschil, Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid en de Corporate Tribe. Jitske is opgeleid in de klassieke culturele antropologie en deed als dorpsetnograaf onderzoek naar verwantschapssystemen en begrafenisrituelen in Botswana. Met een theatergezelschap reisde ze door Uganda om te onderzoeken hoe informatie naar rurale gebieden wordt gebracht. Sinds 1998 werkt zij als trainer/adviseur/coach in het bedrijfsleven, met klanten in binnen- en buitenland, profit en overheid.

Informatie

Voor vragen of opmerkingen over dit seminar kunt u mailen naar: eva@isagroup.nl

Investering

Voor niet-members biedt de ISA Academy u dit avondvullende programma aan voor €295,- (excl. BTW, incl. consumpties en netwerkdiner)

 

Inschrijven kan doormiddel van een e-mail te sturen naar: eva@isagroup.nl

(Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor introducées.)

Programma

15.30 – 16.00 uur    

Ontvangst

16.00 – 17.30 uur     

Start seminar

17.30 – 17.45 uur     

Pauze

17.45 – 19.15 uur     

Vervolg seminar

19.30 – 21.30 uur      

Diner en netwerkavond

NBA - PE punten

 Voor dit seminar hebben we bij het NBA 3 PE punten aangevraagd.