Power BI, realtime dashboard | Chris Woolderink FIN ZW

Locatie

Van der Valk, Zaltbommel

Startdatum

22-10-2020 15:30 22:30

Uiterste inschrijfdatum

15-10-2020

Contactpersoon

Eva Veldhuizen

Uitgebreide informatie

Inhoud seminar

Data Analytics, niet meer weg te denken in ons bestaan. Om grip te krijgen op wat er speelt binnen de organisatie en daarbuiten zijn concrete en accurate data cruciaal in besluitvorming. Any time, any place, any device… is niet alleen steeds vaker wenselijk maar ook noodzakelijk.

De uitdaging vormt zich telkens weer in het feit dat data uit diverse bronnen op het juiste niveau gecombineerd dienen te worden worden.

  • Zoek je een eenvoudige, kostenbesparende en laagdrempelige manier waarmee je uit verschillende databronnen informatie visueel kunt samenvoegen en presenteren?
  • Wil je graag je data nog beter benutten ten behoeve van jouw organisatie? Vraagt de business steeds vaker om complexe, voor hen relevante data?
  • Ben je toe aan een hele nieuwe manier van data analyseren en presenteren?
  • Levert de periode van maand- en kwartaalafsluitingen een hoge werkdruk op?
  • Snak jij ook naar één snapshot voor jouw organisatie met daarin de belangrijkste stuurinformatie?

Power BI Desktop is een krachtige en veelzijdige tool waarbij je een connectie kunt leggen naar een grote verscheidenheid aan databronnen, zelf bewerkingen kunt uitvoeren op, indien gewenst, miljoenen rijen met data. Met één druk op de knop krijg je vervolgens weer de laatste stand van zaken voor ogen, op elk onderliggende niveau van jouw data.

We behandelen een casus, welke representatief is binnen het financiële domein en welke jou direct praktisch inzicht in het scala aan mogelijkheden binnen de tool geeft. Laat je inspireren tijdens dit seminar wat Power BI voor jou kan betekenen.

Spreker

Chris Woolderink, veelgevraagd international spreker en trainer, maar boven alles één van de Europese experts op het gebied van data transformatie. Zijn vakinhoudelijke expertise op het gebied van Power BI is fenomenaal.

Woolderink was een van de eerste professionals ter wereld die de titel MCSE Business Intelligence for SQL behaalde in 2012 door 6 beta examens succesvol af te ronden. Zijn specialisme maakt hem een expert die in staat is om organisaties te begeleiden in de transformatie van complexe data naar toegankelijke stuurinformatie. Hij maakte furore door internationale Business Intelligence projecten en presenteerde zijn “lab environment” met meer dan 1 miljard rijen in Power BI Desktop tijdens een van de grootste Conferenties in Europa voor data professionals.

Investering

 De ISA Academy biedt u dit avondvullende programma aan voor € 295,- (excl. BTW, incl. consumpties en netwerkdiner)

Programma

15.30 – 16.00 uur    

Ontvangst

16.00 – 17.30 uur     

Start seminar

17.30 – 17.45 uur     

Pauze

17.45 – 19.15 uur     

Vervolg seminar

19.30 – 21.30 uur      

Diner en netwerkavond

PE-punten

Voor dit seminar hebben we bij het NBA 3 PE punten aangevraagd.

Informatie

Voor vragen of opmerkingen over dit event kunt u mailen naar: eva@isagroup.nl.