Cyberrisico als kans | Roel van Rijsewijk FIN NO

Locatie

Landgoed Klarenbeek, Klarenbeek

Startdatum

04-06-2020 15:30 22:30

Uiterste inschrijfdatum

01-06-2020

Contactpersoon

Eva Veldhuizen

Uitgebreide informatie

Inhoud seminar

De digitale transformatie brengt op vele fronten fantastische meerwaarde en tevens risico’s die inmiddels het predicaat cybererrisico’s hebben ontvangen.

Deze cyberrisico’s zijn daarmee voor veel organisaties een top risico geworden. Zoals financiële risico’s zijn geëvolueerd naar IT-risico’s, zo zal de financial professional moeten evolueren naar een nieuwe wijze van databeheer en risicomanagement.

In dit seminar neemt drs. Roel van Rijsewijk je mee hoe organisaties cyberrisco’s kunnen gaan transformeren naar mogelijkheden. Van Rijsewijk brengt in kaart hoe je cyberrisicomanagement kunt inzetten om het innovatieve vermogen te bevorderen waardoor data meer rendement oplevert.In vrijwel elke strategie voor groei en waardecreatie speelt digitale technologie een dominante rol. Organisaties worstelen echter met wat Van Rijsewijk het ‘digitale dilemma’ noemt. Hetgeen wat digitale technologie zo waardevol maakt, namelijk open en verbonden, is tegelijkertijd ook datgene dat voor enorme kwetsbare aanvallen van buitenaf zorgt.

Na afloop van het seminar ben je in staat de dialoog vanuit je financiële expertise aan te gaan over de juiste strategie, aanpak en middelen om cyberrisico’s effectief te beheersen en heb je tevens inzicht in hoe jouw organisatie weerbaarheid creëert en effectief cyberrisicomanagement inzet.

Spreker

Veelgevraagd spreker drs. Roel van Rijsewijk is Director Cyber Defense bij Thales.

Hij begon zijn carrière bij Deloitte Cyber Risk Services en heeft meer dan twintig jaar ervaring in het adviseren van technologie-gedreven organisaties op het gebied van risicomanagement en informatiebeveiliging.

Ook is Roel auteur van het boek “Cyberrisico als Kans”, het boek waar organisatie Nederland met vernieuwende inzichten wordt geconfronteerd in cyberrisicomanagement.

Investering

 De ISA Academy biedt u dit avondvullende programma aan voor € 295,- (excl. BTW, incl. consumpties en netwerkdiner)

Programma

15.30 – 16.00 uur    

Ontvangst

16.00 – 17.30 uur     

Start seminar

17.30 – 17.45 uur     

Pauze

17.45 – 19.15 uur     

Vervolg seminar

19.30 – 21.30 uur      

Diner en netwerkavond

PE-punten

Voor dit seminar hebben we bij het NBA 3 PE punten aangevraagd.

Informatie

Voor vragen of opmerkingen over dit event kunt u mailen naar: eva@isagroup.nl.