Flow! Van Goed naar Goud | Marc Lammers

Locatie

Bilderberg Oosterbeek

Startdatum

04-06-2020 15:30 22:30

Uiterste inschrijfdatum

01-06-2020

Contactpersoon

Eva Veldhuizen

Uitgebreide informatie

Inhoud seminar

Hoe verbeter je jouw teamprestatie tot top niveau?

Iedereen herkent het gevoel van flow. Alles lukt, de tijd vliegt en elke inspanning gaat als vanzelf. Maar wat is flow nu eigenlijk wanneer je deel uitmaakt van een team? Welke componenten zijn onderdeel van deze bijzondere ervaring? Hoe kom jij als professional en als team in die flow? En hoe lukt het dan uiteindelijk om in die flow te blijven? Hoe kun je dit principe als HR-professional ook echt in jouw werk gaan uitdragen? Wat levert het daadwerkelijk op voor jou?

Welke transformaties op jouw HR agenda wil jij graag in een flow status brengen?De Universiteit van Eindhoven doet al meer dan 10 jaar wetenschappelijk onderzoek naar teamflow. Dat onderzoek toont aan dat jij en het team waarmee je werkt 5 keer beter presteert als je in een zogenaamde flow zit.

De coachvisie van spreker Marc is uniek. In het seminar belicht hij voor jullie HR agendapunten als situationeel leidinggeven, competentiemanagement en performance klimaat op een grensverleggende wijze. “Wij zijn tot veel meer in staat dan we zelf denken. Jezelf overtreffen is niet langer een verrassing. Het teamflow model is innovatief en laat verbluffende resultaten zien…"

Benieuwd naar deze innovatieve manier van denken? Kom naar het seminar van Marc Lammers en beleef het zelf!

Spreker

Marc Lammers, een veel gevraagd spreker, deelt zijn ervaringen als coach en inspireert hiermee organisaties hoe je individuen en teams verder kunt ontwikkelen. In zijn werk als spreker transformeert hij zijn innovatieve coachingstechnieken naar vernieuwende inzichten voor het bedrijfsleven.

Vol overgave deelt Marc zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerking en het verleggen van grenzen. Op vernieuwende en interactieve wijze vertaalt hij praktijkvoorbeelden

naar concrete bedrijfssituaties en geeft waardevolle inzichten waarmee je direct aan de slag kunt.

Marc was bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam en stond aan de leiding van het team dat zilver en goud won op de Olympische Spelen in 2004 en 2008. Na het beëindigen van zijn hockey carrière werd hij in 2017 gevraagd om het Vattenfall Solar Team van TU Delft te coachen.

Marc Lammers staat bekend om zijn unieke leiderschapsstijl. Hij wordt geroemd om zijn vele innovatieve technieken, er is zelfs een werkwoord naar hem vernoemd: ‘lammeren’.

Investering

 De ISA Academy biedt u dit avondvullende programma aan voor € 295,- (excl. BTW, incl. consumpties en netwerkdiner)

Programma

15.30 – 16.00 uur    

Ontvangst

16.00 – 17.30 uur     

Start seminar

17.30 – 17.45 uur     

Pauze

17.45 – 19.15 uur     

Vervolg seminar

19.30 – 21.30 uur      

Diner en netwerkavond

PE-punten

Voor dit seminar hebben we bij het NBA 3 PE punten aangevraagd.

Informatie

Voor vragen of opmerkingen over dit event kunt u mailen naar: eva@isagroup.nl.