Heilige huisjes van HR...aan diggelen | Bianca van Leeuwen (HR)

Locatie

Restaurant Zuiver Amersfoort

Startdatum

13-02-2020 14:00 20:30

Uiterste inschrijfdatum

01-02-2020

Contactpersoon

Eva Veldhuizen

Uitgebreide informatie

Seminar

HR in vol ornaat is de grote wens van veel HR-professionals én van veel organisaties. Wij moeten de eerste HR-professional nog tegenkomen die de ambitie heeft om een duizend-dingen-doekje te worden. Toch is dat wel hoe je je regelmatig als HR-professional kunt voelen, hoe ervaren en kundig je ook bent, hoe goed je jouw vak ook verstaat en hoe zorgvuldig je ook communiceert.

Gevolg is dat een organisatie niet optimaal profiteert van jouw expertise. Misschien vraag je je af of je wordt ervaren als een serieuze gesprekspartner voor de business of de directie. Waar je geregeld met de beste intenties de verzuim-, personeels-, vitaliteits- of verander-rotzooi opruimt. En je je een duizend-dingen-doekje voelt. Dat is niet alleen verspilling van jouw talent, maar ook zonde voor organisaties die snakken naar HR in vol ornaat. Een gemiste kans voor organisaties die met smart zitten te wachten op HR-professionals die het de organisatie makkelijker maken om hun ambitie te halen. HR-professionals die de noodzakelijke beweging van de organisatie ondersteunen.

In dit seminar laat Bianca van Leeuwen zien welke heilige huisjes over HR er moeten sneuvelen om werkelijk HR in vol ornaat te krijgen. Je krijgt zicht op waarom HR-initiatieven zo makkelijk op niks uitlopen en wat het van jou vraagt om dat te voorkomen. Je krijgt inzicht hoe jij de HR-belofte echt waar kunt maken voor jouw organisatie. Je loopt wel het risico dat je niet meer NIET kunt zien waar jouw invloed als HR-professional ligt.

Sprekers

 Bianca van Leeuwen is directeur van Plan B en één van de uitvinders van Systemisch TransitieManagement.

Bianca is opgeleid als klinisch psycholoog. Ze adviseert HR teams bij het professionaliseren en positioneren van HR en leidt HR-professionals op om optimaal een bijdrage te leveren aan de gewenste beweging van organisaties. Daarnaast adviseert Bianca organisaties die werk willen maken van hun organisatieverandering en af willen van de oude cultuur en oud hardnekkig gedrag.

Bianca is mede-auteur van de bestseller Systemisch TransitieManagement.

Programma

14.00 – 14.30 uur    

Ontvangst

14.30 – 16.00 uur     

Start seminar

16.00 – 16.30 uur     

Pauze

16.30 – 17.45 uur     

Vervolg seminar

18.00 – 20.30 uur      

Diner en netwerkavond

Investering

 De ISA Academy biedt u dit avondvullende programma aan voor € 295,- (excl. BTW, incl. consumpties en netwerkdiner)

Informatie

Voor vragen of opmerkingen over dit event kunt u mailen naar: eva@isagroup.nl.