Masterclass Leadership Advanced 2019

Locatie

Gargellen | Oostenrijk

Startdatum

18-09-2019 17:00 22-09-2019 17:00

Uiterste inschrijfdatum

01-09-2019

Contactpersoon

Eva Veldhuizen

Uitgebreide informatie

Jouw redenen voor Leadership Advanced


Een uitgelezen kans voor een unieke masterclass op een bijzondere plek in de Alpen in Oostenrijk.
Je neemt deel aan een executive programma waarbij je grenzen verlegt en uitdagingen aangaat die jouw leiderschap zal laten toenemen. Durf jij tijdens dit weekend verder te kijken dan de gebruikelijke spiegel? Durf jij je talenten en drijfveren op een andere wijze in te zetten en opnieuw te omarmen? Dan mag je deze masterclass niet missen!

Leer en ervaar wat je kunt doen om de volgende transformatie in te zetten en daarmee een effectiever en succesvoller persoon te zijn. Vanuit je eigen persoonlijke waardes en principes, je eigen talenten en persoon-lijke stijl werk je aan je rol als professional.

Ontdek in de prachtige omgeving van Gargellen deze bijzondere leiderschapservaring en laat je heerlijk culi-nair verwennen en verrassen gedurende deze inspirerende dagen.

Waarheen brengt de masterclass je

De locatie is ‘ausgezeignet’ en in de bergen van Vorarlberg, de masterclass ‘einmalig’. Op grote hoogte of door diepe dalen? Een top bedwingen en een duik in de bergbeek. Culinaire ervaringen en bergkost op de alm. Een goede Blauer Zweigelt en Schnapps. Een luxe appartement en een stapelbed in de Berghütte. Een update en een ferme boost aan je leiderschap. Het is er alle-maal in dit weekend. De verzorging is deze dagen uiteraard perfect zoals dat bij leiders hoort.

Wie ben jij

Je bent een ervaren senior professional. Je hebt een breed scala aan geslaagde projecten achter de rug, en ruime werkervaring. Jouw leiderschapskwaliteiten heb je scherp in beeld maar je bent altijd op zoek naar een volgende versnelling en transitie.

Je werkt permanent aan je persoonlijke ontwikkeling. Covey en persoonlijk leiderschap zijn de basis van waaruit we vertrekken en The seven habits zijn voor jou bekende kost. Verder heb je de Talent Motivatie Analyse (TMA) eerder in je carrière gemaakt of je maakt deze voorafgaand aan de masterclass (niet inbegrepen). Deze uitkomsten neem je mee als input voor jouw persoonlijke leiderschapsverdieping. 

Deelnemers

Met een selecte groep gelijkgestemde deelnemers (maximaal 8) beleef je deze unieke masterclass. Gezamenlijk is er de verantwoordelijkheid om af te stemmen op en te verbinden met de ander. Jouw talenten in verbinding met de talenten van de ander. Elkaar ondersteunen en juist inschatten, in gesprek en ook onderweg in de bergen.

Locatie en reis

De thuisbasis voor het weekend is Gargellen, een klein idyllisch Oostenrijks dorp (op 1500 meter hoogte) in een mooi dal op de grens met Zwitserland. Voor de masterclass is het huis Altana als trainersfaciliteit exclusief gereserveerd.

Elke deelnemer heeft een eigen kamer ter beschikking tijdens deze dagen. Je vliegt op woensdagavond na werktijd met een rechtstreekse lijnvlucht naar Zürich vanwaar we gezamenlijk per auto naar Gargellen vertrekken. Alle maaltijden tijdens je gehele verblijf worden door ons verzorgd. Op zondag vliegen we eind van de middag weer terug naar huis.

Deelnemersprijs

ISA GROUP en Mudita Academie hebben het genoegen je deze masterclass aan te bieden voor € 2.495,- (excl. btw).
Bovenop jouw deelname aan de masterclass ontvang je een persoonlijke intake (via skype of facetime), jouw Insights Discovery Profiel, het boek De Corporate Tribe en afsluitende bijeenkomst in maart. Daarnaast zijn tevens de volledige reis- en verblijfkosten inbegrepen .

Bij deelname ontvang je vooraf de factuur welke voor vertrek voldaan dient te zijn. Je kunt tot 21 dagen voor vertrek kosteloos annuleren, daarna is 50% van de prijs verschuldigd

NBA Permanente Educatie

Als geaccrediteerde organisatie hebben wij aan deze masterclass 20 PE punten verbonden.