De Digitale Revolutie en de Arbeidsmarkt | Elke Geraerts en Sabine Wanmaker

Locatie

Van der Valk Hotel Amersfoort A1

Startdatum

10-10-2019 14:00 20:30

Uiterste inschrijfdatum

01-10-2019

Contactpersoon

Eva Veldhuizen

Uitgebreide informatie

Seminar

De digitale revolutie is een feit en daarmee ook de ontwrichting van ontelbare banen. Steeds luider klinkt de vraag welke rol wij mensen straks bekleden tussen alle robots en artificiële intelligentie. Neuropsychologe mevrouw dr. Elke Geraerts onderzoekt welke uniek-menselijke kwaliteiten kunnen worden ingezet om onze professionele toekomst veilig te stellen, en welke troeven je het best verankert in het DNA van je organisatie, wil je je bestaansrecht behouden wanneer digitalisering het roer omgooit. Een inspirerend manifest voor organisaties die met beide voeten in de toekomst willen staan.

Aanvullend tijdens dit seminar, brengt mevrouw Sabine Wanmaker, doctor in de psychologie, tools met impact die we kunnen inzetten om inzicht te krijgen in de veranderende arbeidsmarkt én een fit-for-the-future mindset te creëren binnen je organisatie.

Sprekers

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende posities aan de Universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Ze is managing partner bij het internationale consultancy bureau Better Minds at Work en adviseert bedrijven over de inzet van Human Capital. Ze schreef 2 bestsellers Mentaal Kapitaal & Het Nieuwe Mentaal. Haar bestseller  Mentaal Kapitaal werd recent uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds. Elke Geraerts weet telkens de aandacht van haar publiek van begin tot eind vast te houden en geeft inzichten over het brein die een levenslange impact kunnen hebben.

Ze werd gekozen tot top 10 spreker van het jaar 2019.

Sabine Wanmaker is doctor in de psychologie en maakte de overstap naar de HR wereld om haar wetenschappelijke inzichten in de praktijk te brengen. Naast  strategisch organisatie adviseur geeft Sabine bevlogen lezingen – van Kaapstad, New York, Hongkong tot Lima. Ze weet als geen ander mensen te enthousiasmeren en mee te nemen in de ontwikkelingen en uitdagingen die organisaties anno 2019 kennen.

Programma

14.00 – 14.30 uur    

Ontvangst

14.30 – 16.00 uur     

Start seminar

16.00 – 16.30 uur     

Pauze

16.30 – 17.45 uur     

Vervolg seminar

18.00 – 20.30 uur      

Diner en netwerkavond

Investering

 De ISA Academy biedt u dit avondvullende programma aan voor € 295,- (excl. BTW, incl. consumpties en netwerkdiner)

Informatie

Voor vragen of opmerkingen over dit event kunt u mailen naar: eva@isagroup.nl.